Morganin matka

by Colleen McCullough | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by winghetku77wing of Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/29/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winghetku77wing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, June 29, 2020
Takakannesta:

"Tarinan alussa Richard Morgan on rakastava ja elämäänsä tyytyväinen aviomies ja perheenisä Bristolissa Englannissa. Kohtalon oikkujen ja 1700-luvun mutkikkaan oikeusjärjestelmän takia hän päätyy kuitenkin rangaistusvangiksi maapallon toiselle puolelle. Keväällä 1787 Englannista lähtee ensimmäinen vankikuljetus kohti uutta mannerta, jonka kapteeni Cook on löytänyt vain joitakin vuosia aiemmin.

Laivassa on 582 mies- ja 193 naisvankia. Matka on äärimmäisen rasittava, mutta vankien kärsimykset eivät lopu, kun he vihdoin astuvan Australian maaperälle Botany Bayhin tammikuussa 1788. Perillä he kohtaavat uuden, vihamielisen maailman.

Richard Morgan erottuu muista vangeista voimallaan ja rauhallisella päättäväisyydellään. Lisäksi hän on älykäs, oikeidenmukainen ja avulias. Näihin ominaisuuksiin yhdistyy tietty sisäinen arvokkuus, joka viittaa elettyihin murhenäytelmiin. Richardin kautta lukija pääsee katsomaan tarinan kahta maailmaa: toisaalta 1700-luvun Bristolia, ja toisaalta vankisiirtokuntaa, jonne rangaistusvangit rakensivat itselleen uuden elämän.

Morganin matka on tarina, jossa on jännitystä, intohimoa, vihaa ja rakkautta. Se on mukaansatempaava teos, viihdettä parhaimmillaan."

Journal Entry 2 by winghetku77wing at Hesburger Nokianvaltatie in Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, July 23, 2020

Released 2 mos ago (7/23/2020 UTC) at Hesburger Nokianvaltatie in Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jätin kirjan Hesburgerin pöydälle.

***************

LÖYTÄJÄLLE:

Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi ja tulit vielä vilkaisemaan sen matkapäiväkirjaa. Tieto siitä, että kirja on hyvissä käsissä, on minulle tärkeä. Siksi pyydän sinua kertomaan, että se on sinulla. Toivon myös, että luettuasi kirjan poikkeat uudestaan täällä kirjoittamassa mietteitäsi lukemastasi. Sinun mielipiteesi kiinnostaa minua :). Samalla voit myös kertoa mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
* Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30
* BookCrossing suomenkielisessä Wikipediassa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing

LUKUILOA!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.