Het Rosie effect

by Graeme Simsion | Humor | This book has not been rated.
ISBN: 9024565723 Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 7/2/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, July 02, 2020
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Creative Chaos


Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, July 02, 2020
Inhoud:
Het Echtgenote Project is succesvol afgerond: Don en Rosie zijn getrouwd en wonen in New York. Nu staat hun een nieuwe uitdaging te wachten: Rosie is zwanger. De autistische Don stort zich met een grondige toewijding op alles wat te maken heeft met baby's. Binnen de kortste keren is hij een expert, maar door zijn ongewone manier van doen komt hij in de problemen. Daarnaast is Don vastbesloten het huwelijk van Gene en Claudia te redden. Ook moet hij Lydia, de maatschappelijk werkster die hem in de gaten houdt na een akkefietje in de speeltuin, te vriend zien te houden. Don heeft het zo druk dat hij het belangrijkste bijna vergeet: hij dreigt Rosie kwijt te raken op het moment dat zij hem het meest nodig heeft.

Mijn mening:
Toen ik informatie over autisme zocht, werd mij deze reeks aangeraden. Ik weet dat de trilogie zeer populair is bij veel mensen, maar ik kom niet eens door het eerste deel heen (en ik heb het meerdere keren geprobeerd). Dus dit boek speel ik heel graag door naar mijn bookcrossvriendin Anneleis, die het op haar wishlist heeft staan en het dus zeer waarschijnlijk wel gaat waarderen. Veel plezier ermee!

Journal Entry 3 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, July 02, 2020

Released 1 mo ago (7/2/2020 UTC) at Groningen, Groningen Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Nieuw leesvoer voor Anneleis! Veel plezier ermee!

Journal Entry 4 by wingAnneleiswing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Friday, July 03, 2020
Dit boek heb ik gekregen van creativeChaos die altijd aan mij denkt en dan boeken van mijn wishlist stuurt. Echt zo super blij! Volgens dochter Anneleis sta ik te springen als een klein kind :). Dank je wel creativeChaos voor dit boek. Ik kan me er nu al op verheugen, het gaat mee in de camper!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.