Het kleine huis 13 - Bij de bron

by Roger McBride | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 7/2/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, July 02, 2020
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Creative Chaos


Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, July 02, 2020

Released 1 mo ago (7/2/2020 UTC) at Groningen, Groningen Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Ik was als kind dol op de boeken van Laura Ingalls Wilder en nu ook nog ben ik gefascineerd door de ontstaansgeschiedenis van de USA. Omdat ik weet dat Anneleis in elk geval geïnteresseerd is in de Amish-cultuur, zal haar dit boek ook misschien aanspreken?

Journal Entry 3 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Friday, July 03, 2020
Samenvatting
Rose en haar ouders, Laura en Almanzo Wilder, wonen alweer een tijdje in het kleine huis op de heuvel in Missouri, op de vruchtbare grond van het Orzak-gebergte. Rose gaat zich steeds meer thuis voelen in het Land van de Grote Rode Appel. Ze leert de omgeving van de boerderij kennen en speelt vaak met de kinderen uit de buurt. Ook nu weer beleeft Rose allerlei nieuwe en spannende dingen. Ze doet boompje-over en rijdt op een ezel naar school. Voor het eerst in haar leven gaat Rose vissen en ze redt de boerderij van een brand. Deze en nog veel meer avonturen zorgen weer voor de nodige opwinding in het leven van de familie Wilder.In de serie 'Het kleine huis' zijn verschenen:In het grote bos, Op de prairie, Aan de rivier, De grote hoeve, Het Zilvermeer, De lange winter, Stad op de prairie, Huis voor Laura, Vier prairiejaren, Onderweg, Kookboek, Op de heuvel, Bij de bron, Bij de boomgaard.

Journal Entry 4 by wingAnneleiswing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Friday, July 03, 2020
O help, dit gaat helemaal de verkeerde kant op :). Dit boek zat in een doos boeken die ik van creativeChaos heb gekregen. Ik heb de boeken van het kleine huis vroeger verslonden. Gelukkig is dit een makkelijk leesbaarboekje, dus die lees ik lekker even tussendoor!
Dank je wel creativeChaos, voor de mooie doos boeken die je gestuurd hebt!

Journal Entry 5 by wingAnneleiswing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Saturday, July 18, 2020
Ik merk dat ik dit ontgroeid ben. Als kind heb ik van deze boeken genoten, maar nu vind ik het niet meer leuk om te lezen. Het boek gaat binnenkort verder op reis.

Journal Entry 6 by wingAnneleiswing at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Sunday, July 19, 2020

Released 3 wks ago (7/20/2020 UTC) at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.