Kahdeksas neito

by Eva Frantz | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789515248398 Global Overview for this book
Registered by Saka74 of Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on 6/6/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Saka74 from Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, June 06, 2020
Sivulta kirjasampo.fi:

Vanha kansanopisto nimeltä Futurica sijaitsee yksinäisenä luonnonkauniissa niemessä. Aamuvirkku, reipas talviuimari kastautuu koulun lähellä olevassa avannossa. Vedessä kelluu jotain, ja kun mies alkaa tunnustella tarkemmin, hän saa kauhukseen käteensä tukun hiuksia.

Poliisi Anna Glad saa tehtäväkseen selvittää monisyisen väkivaltarikoksen, jonka ratkaisu piilee osittain aivan erityisen Lucia-kulkueen tapahtumissa vuonna 1986.

Kahdeksas neito on rikosromaani nuorista tytöistä eri aikoina ja tyttöjen ongelmien muuttumattomuudesta. Kahdeksas neito kulkee Lucia-kulkueen loppupäässä. Hän ei ole suloisin, hän ei laula parhaiten eikä hän todellakaan ole Lucia-tyyppiä. 

(S&S)

Journal Entry 2 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, August 16, 2020
Varattu lukutuolille

Journal Entry 3 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, August 22, 2020
Pidin tästä Frantzin toisestakin dekkarista! Tarina vei mukanaan ja mielekkäitä juonenkäänteitä riitti. Kirja jäi Annan osalta sellaiseen tilanteeseen, että jo senkin takia pitää seuraavakin kirja lukea. Ainoastaan harmitti sivu 282, jonka taitto ei ollut mennyt ihan kohdilleen, mutta kyllä senkin pystyi lukemaan. Ja tuo nyt oli pieni harmi, sillä tämä oli tosi hyvä dekkari!

Tämän saan lii5an Kouluhaasteessa kahteen kohtaan. Frantz on suomenruotsalainen kirjailija, ja kirjassa on yhtenä olennaisena asiana valokuvaus ja sehän löytyy valinnaisaineena ainakin Oulunkylän yhteiskoulusta https://oulunkylanyhteiskoulu.fi/ylakoulu/valinnaisaineet/

Kirja sopii myös Delennan Kolmoishaasteeseen: "feikkiä, feikkiä, feikkiä" (s. 150), "Huom., huom, huom." (s. 302) ja "syö, syö, syö" (s. 334).

Journal Entry 4 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, August 23, 2020

Released 3 mos ago (8/23/2020 UTC) at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Neito lähtee seuraavaksi Tampereelle. Jännittäviä lukuhetkiä toivekirjan parissa ja mukavaa syksyä!

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, August 26, 2020
Kirja saapui tänään, kiitos! Tykästyin hiljattain lukemaani Frantzin ekaan dekkariin kovasti, joten tämä jatko-osa oli hyvin toivottu.

Journal Entry 6 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, October 08, 2020
Ei ehkä ihan yhtä vetävä juoni kuin sarjan ekassa osassa, mutta jotenkin leppoisaa ja stressitöntä pikkukaupunkimiljööseen sijoittuvaa luettavaa. Tai ehkä pientä stressiä tuotti laajahko henkilögalleria, kun piti muutamaan otteeseen tarkistella noita henkilöhahmoja sivuja taaksepäin selaten. Luen useimmiten saman sarjan dekkareita harvakseltaan, mutta nyt ajattelin siirtyä suoraan Anna Glad -sarjan kolmanteen kirjaan, kun sellainen kirjahyllystäni löytyy.

Journal Entry 7 by winglukutuoliwing at Wishlist Tag Game, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases on Tuesday, October 27, 2020

Released 1 mo ago (10/27/2020 UTC) at Wishlist Tag Game, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä kirja löytyi Soozreaderin toivelistalta ja lähtee matkaamaan parin muun toivekirjan kanssa toivojalleen. Rentouttavia lukuhetkiä!

Journal Entry 8 by wingSoozreaderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Wednesday, October 28, 2020
Paljon kiitoksia toivekirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.