Eenmaal andermaal verliefd/Niet storen!

by Jill Mansell | Women's Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 6/4/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Thursday, June 4, 2020
Van een collega gekregen om te crossen.

Niet storen!
Daisy, manager van een dorpshotel, heeft haar handen vol: haar vriendin probeert haar ex terug te krijgen op diens huwelijk, haar vader haalt allerlei streken uit en dan komt zijzelf ook nog eens de leukste man van de wereld tegen!

Eenmaal andermaal verliefd
Tilly Cole bevindt zich in een broeinest van roddels, intriges en rivaliteit rondom de aantrekkelijkste man van de stad. Is het verstandig om niet mee te doen, of laat ze daardoor de liefde van haar leven lopen?

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at StationsBoekWissel Beneden in Utrecht, Utrecht Netherlands on Sunday, February 5, 2023

Released 1 mo ago (2/7/2023 UTC) at StationsBoekWissel Beneden in Utrecht, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.