Boeman

by Unni Lindell | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 902144707X Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 6/23/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Tuesday, June 23, 2020
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Creative Chaos


Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Tuesday, June 23, 2020
Boeman
Een vrouw krijgt de schrik van haar leven als ze iemand een kinderliedje hoort fluiten dat bange herinneringen bij haar oproept. Als ze twee dagen later op haar balkon staat, hoort ze achter zich opnieuw gefluit - maar voordat ze zich heeft kunnen omdraaien, wordt ze over de rand van het balkon geduwd en stort ze zes verdiepingen naar beneden, een wisse dood tegemoet. Een tienermeisje werkt op een camping en wordt 's nachts gewekt door een zacht maar doordringend fluiten. Zodra ze de slaap uit haar ogen gewreven heeft, ziet ze een man die haar strak blijft aankijken. Cato Isaksen en zijn team staan voor een raadsel. Ze ontdekken al snel dat de eigenaar van de camping in hetzelfde flatgebouw woont als de vermoorde vrouw. Maar ook deze keer zijn de dingen niet wat ze op het eerste gezicht lijken. Er komen steeds nieuwe feiten aan het licht die samen een angstaanjagend geheel blijken te vormen. Want wat hebben de vermoorde vrouwen gemeen? Hun lot is op onheilspellende wijze verweven.

Unni Lindell

>>intrigerende flaptekst, dat is ook de reden waarom ik dit boek al lang geleden heb aangeschaft. Maar ik heb de reeks niet compleet, en nog zoveel andere boeken om te lezen, dat dit boek met wat vriendjes mee mag liften naar Joanazinha. Zij heeft waarschijnlijk ook nog wel meer boeken om te lezen, maar deze staat op haar wishlist en dat is wel een garantie dat het boek goed terecht zal komen!<<

Journal Entry 3 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Tuesday, June 23, 2020

Released 1 mo ago (6/23/2020 UTC) at Groningen, Groningen Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Dit boek staat al tijden op mijn plank, en ook al best een tijdje op de verlanglijst van Joanazinha. Nu zij een boek heeft gewonnen in mijn 4-(of eigenlijk 6-)elementen loslaat-uitdaging van mei, is het een mooie gelegenheid dit boek ook naar haar te laten reizen. Veel plezier ermee!

Journal Entry 4 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, July 02, 2020

Released 1 mo ago (7/2/2020 UTC) at Groningen, Groningen Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Nieuw leesvoer voor Joanazinha...ik heb even op je verlanglijstje gekeken en laat naast de Midzomermoord, die je won in de mei-loslaat-uitdaging, nog wat extra boeken meereizen....Vind je wel goed toch???;o))!

Journal Entry 5 by wingJoanazinhawing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Monday, July 06, 2020
Vind ik helemaal niet erg CC! Hartelijk dank :-).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.