Ijzige poppen

by Theo Hoogstraaten | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 5/24/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, May 24, 2020
Van een collega gekregen om te crossen.

Samenvatting
‘Wacht eens, Anne, ik wil nog lippenstift uitzoeken,’ riep Gea, en ze keek opzij naar een toonbank waarop lippenstiften in diverse kleuren lagen uitgestald.
Zodoende zag ze de vrouw, die met een klein meisje aan de hand van rechts kwam, te laat, en botste in volle vaart tegen haar op. Het doosje met de cd gleed onder haar jas vandaan, kletterde op de grond en klapte open. De vrouw had door de botsing haar evenwicht verloren en zocht steun tegen een uitstalkast met horloges en sieraden. Ze moest het kind loslaten, dat van de gelegenheid gebruik maakte om er vandoor te gaan.
‘ Stomme trut, kun je niet uit je doppen kijken,’ schold de vrouw.
‘ Kom hier, kleine, hier..,’ schreeuwde ze, en holde het meisje achterna.
Anne en Gea zijn de onverwachte ontmoeting met de vrouw in de warenhuis alweer bijna vergeten als op TV een foto wordt getoond van een klein meisje, dat verdwenen is. Samen met Louis, de broer van Anne gaan ze op onderzoek uit.

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Thursday, August 06, 2020

Released 1 mo ago (8/6/2020 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Thursday, August 06, 2020
Dit boek staat vanaf donderdag 6 augustus 2020 bij Huis van Hilde ………. totdat iemand het meeneemt!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.