Phelim en het steengebroed

by Geraldine McCaughrean | Teens | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 5/24/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, May 24, 2020
Van een collega gekregen om te crossen.

Samenvatting
Phelim denkt dat hij droomt als hij achter het fornuis een - domovooi vindt. De droom wordt een nachtmerrie als zijn huis overspoeld wordt door harige blote wezentjes, groezelig van het aangekoekte vuil. En het wordt nog erger. De vreemde schepsels zetten hem zijn eigen huis uit en geven hem een onmogelijke opdracht mee: Hij moet de wereld redden van de Stoorworm - een soort monster van Loch Ness van gigantische afmetingen - en de gruwelijke wezens die door de worm worden uitgebroed en die de wereld bedreigen. Als Phelim begint aan zijn zoektocht, tollen de woorden van de domovooi door zijn hoofd: 'jij bent de uitverkorene. jij moet ervoor zorgen dat de worm niet ontwaakt ... 'maar Phelim is een gewone jongen zonder een gave. Hoe moet hij deze onmenselijke klus klaren?

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at Bankje in de Lindenlaan in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, June 03, 2020

Released 4 wks ago (6/3/2020 UTC) at Bankje in de Lindenlaan in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.