De trippeltjes

by Mies Bouhuys | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9025108377 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 6/2/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Tuesday, June 02, 2020
De zomer is voorbij en de Trippeltjes voelen dat er iets mis is in het bos. Het is een beetje leeg, een beetje stil en de blaadjes laten los. Het wordt de hoogste tijd om een wintervoorraad aan te leggen en lekker te gaan slapen in het warme hol. Maar daar voelen de kleine Trippeltjes - Jip, Joris en Jeroen - helemaal niets voor.
`Wat!´ roept Jeroen, `geen zomer meer!´ Nou daar bedank ik voor. Geen bloemen, geen blaadjes, vriendjes meer? Dan ga ik ervandoor.´
En hoewel mama Trip ze het streng verbiedt, zijn ze opeens allemaal verdwenen. Waar zijn de kleine Trippeltjes van mama Trip? Ze rent en roetsjt door het bos, maar ze zijn weg. En daar gaat ze, mama Trip, heel treurig en alleen. Op zoek naar Jip, Joris en Jeroen.

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Tuesday, June 02, 2020

Released 4 wks ago (6/3/2020 UTC) at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.

Trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.