Fraktaaliruhtinas

by Hannu Rajaniemi | Science Fiction & Fantasy | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by myrtillus of Pori, Satakunta Finland on 5/20/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by myrtillus from Pori, Satakunta Finland on Wednesday, May 20, 2020
Englanninkielinen alkuteos The Fractal Prince. Suomentanut Antti Autio. Gummerus, 2014.

Jean le Flambeur, mestarivaras, on paennut aurinkokuntaa hallitsevan Sobornost-kollektiivin peliteoreettisesta vankilasta ja voittanut itsensä Marsissa – kirjaimellisesti. Mutta lunastaakseen lopullisesti vapautensa salaperäiseltä pellegrini-jumalattarelta hänen on keksittävä keino murtautua Sobornostia hallitsevan fraktaaliruhtinaan mieleen.
Keikka vie Jeanin ja omatuntonsa kanssa kamppailevan soturinaisen Mielen villiintyneen nanoteknologian valtaamalle maapallolle, Sirrin kaupunkiin, jossa Tuhannen ja yhden yön tarinat heräävät henkiin ja aarteenetsijät metsästävät kadonneita taivaita koodierämaissa ja jossa häikäilemätön murhaaja lietsoo vallankumousta Sobornostia vastaan.
Yhdessä noitanaisen Tawaddudin kanssa Jeanin on saatava kiinni ruumiiton rikollinen, joka saattaa olla häntä itseäänkin vaarallisempi. Mutta kuinka kalliin hinnan Jean on valmis vapaudestaan maksamaan?


Olen lukenut sarjan ensimmäisen osan Kvanttivaras neljä vuotta sitten, joten minulla oli jonkin verran vaikeuksia päästä sisälle tähän toiseen osaan. Rajaniemi käyttää tekstissään niin paljon outoja käsitteitä, joita ei selitellä sen kummemmin. Sitkeästi jatkoin lukemista ja pääsin sisälle lukemaani. Sitten alkoikin tuttu pyöritys. Tässä osassa pidin erityisesti tarinoista, joita kerrottiin. Ihan varmasti tulen lukemaan myös sarjan kolmannen osan, kun käsiini saan.

Journal Entry 2 by myrtillus at Pori, Satakunta Finland on Saturday, May 30, 2020

Released 1 mo ago (5/30/2020 UTC) at Pori, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Annelis heppasi tämän kirjan, joten posti kuljettaa sen hänelle.

Journal Entry 3 by wingAnneliswing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, June 04, 2020
Kaunis kiitos kirjasta, Myrtillus! Nyt minulla on kaksi osaa tästä mielenkiintoisesta sarjasta. Parasta lukea ne pikapuoliin.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.