Neiti Marplea ei petetä

by Agatha Christie | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 5/9/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, May 09, 2020
SAPO - perinteinen salapoliisiromaani

Carrie Louise on aina ollut taipuvainen menemään naimisiin hupsujen kanssa. »Taas uusi höyrähtänyt tyyppi», sanoo hänen sisarensa kolmannesta aviomiehestä, joka on perustanut koulukodin nuorisorikollisille. Paikka vilisee pahantapaisia poikia, työterapeutteja ja opettajia, sukulaisia, jotka kaikki mainitaan testamentissa.

Sisar arvelee, että Carrie Louise on vaarassa. Talon ilmapiirissä on todella jotain outoa, sen huomaa neiti Marplekin saapuessaan kartanoon, mutta koskeeko se talon hentoa, haurasta, sydämellistä rouvaa, jota kaikki näyttävät jumaloivan? Ilmassa väreilevä jännitys huipentuu myrkkyyn ja laukauksiin. Arvoitus alkaa ratketa vasta sitten, kun neiti Marple tulee ajatelleeksi taikatemppuja, varsinkin sitä, missä nainen sahataan kahtia.

Englanninkielinen alkuteos: They Do It with Mirrors (1952)
Suomentaneet: Leena ja Matti Jaskari

Seitsemäs painos
WSOY 1989

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, June 10, 2020
Olen joulukuussa 2015 lukenut tästä kirjasta kirjakon rekisteröimän kappaleen (https://www.bookcrossing.com/journal/13492182/) ja ennen vuotta 2010 ja BC-aikaani kirjan ainakin kertaalleen. Silti tämä saa nyt vielä jäädä hyllyyni ;)

Released 1 mo ago (7/5/2020 UTC) at -- Kampin terminaalin kierrätyshylly in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Taloyhtiön ulkoremonttia tekevien ilmeisen ammattitaidottomien ja huolimattomien korjausmiesten takia kotini lainehti vettä kahdesti kahden viikon sisällä. Purkuun menevät niin lattiat kuin (pieni) osa seiniä ja kattoakin, mutta kun sen ensimmäisen tulvan jäljiltä olin nostanut kastumiselta varjeltuneet kirjat sivuun ja tarpeeksi korkealle, uusia kirjavahinkoja ei tullut. Nyt asunto on kuitenkin tyhjennettävä, joten kirjat(kin) ovat vailla uutta kotia.

OBCZ Columbuksen hylly on jäänyt kauppakeskuksessa työmaa-aitojen sisälle, joten vien aamulla kirjoja Kampin kierrätyshyllyyn. Käy nappaamassa sieltä luettavaa!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.