Mannen som elsket Yngve

by Tore Renberg | Literature & Fiction |
ISBN: 8249506537 Global Overview for this book
Registered by wingAskeladdawing of Skien, Telemark fylke Norway on 5/8/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAskeladdawing from Skien, Telemark fylke Norway on Friday, May 08, 2020
Denne boka ble registrert som en reisende bok av Askeladda. "Så lenge det fremdeles finnes bøker jeg ikke har lest, er livet verdt å leve", fritt sitert etter Göran Tunstrøm.

Fant ikke riktig omslag, så valgte dette med foto fra filmen.
Hvis du finner en av bøkene mine på reise, er det hyggelig om du vil referere til at det var Askeladda, som gjorde deg oppmerksom på fenomenet BookCrossing.

Journal Entry 2 by wingAskeladdawing at Skien, Telemark fylke Norway on Friday, May 08, 2020
Fra bokhandlerens omtale: Mens Gorbatsjov reiser på triumfferd omkring i verden, går Jarle i andre klasse på videregående skole i Stavanger. Jarle spiller i Mathias Rust Band sammen med Helge, han er kjæreste med Katrine, han går med Palestina-skjerf og har sterke meninger om det meste. Han er en av dem som ikke vil være som alle andre. Så begynner en ny gutt på skolen, en streiting som det tilsynelatende ikke er noe spesielt med. Men noe må det være likevel. For hvem er denne merkelige Yngve, han som har et så fint og trist smil? Møtet med Yngve forandrer alt for Jarle. Dette er den første romanen om Jarle Klepp. Jarles barndom skildres i romanen Kompani Orheim. Boka er filmatisert.

Året er 1990, Jarle er 17 år, Han spiller i band, han har kjæreste og han har sterke meninger om det meste. Så møter han Yngve. Dette er Tore Renbergs gjennombruddsroman fra Stavanger, med tempo, energi og humor.
--
Tore Renbergs svar på Lars Saabye-Christensens oppvekstroman BEATLES, bare noen ti år seinere - og i fra Stavanger i stedet for fra Oslo.

Journal Entry 3 by wingAskeladdawing at Skien, Telemark fylke Norway on Saturday, July 11, 2020
Boka er satt fri i resepsjonen på Kragerø resort.
Kos deg med bokfunnet! Les gjerne boka sjøl, og/eller gi den videre til en ny leser.
Moro om du vil fortelle oss hva du synes om boka og hvordan du lar den reise videre.

Journal Entry 4 by wingAskeladdawing at Kragerø Resort - SPA hotell in Kragerø, Telemark fylke Norway on Sunday, July 12, 2020

Released 4 wks ago (7/11/2020 UTC) at Kragerø Resort - SPA hotell in Kragerø, Telemark fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

Til deg som finner boka sier jeg: velkommen til bookcrossing!
Takk for at du tok vare på boka!

Skriv gjerne en kommentar JE (journal entry) så vet vi at boka er trygt hos deg. Jeg blir glad om du vil skrive hvor du fant boken. Senere kan du skrive hva du synes om boken når du har lest den.

Slipp den gjerne fri igjen, eller gi den til en venn. Da kan du også skrive hvordan du lar boken reise videre, slik at vi kan følge den på reisen. På det skandinaviske forumet deler vi gleden over bøkenes vandring i verden.

Du kan være anonym om du vil. Eller du kan bli medlem (join). Det er gratis. Din e -post adresse blir ikke oppgitt eller videreformidlet til noen. Du får ikke spam. Som medlem kan du følge boka videre reiserute. Du må gjerne referere til meg, Askeladda, som den som gjorde deg kjent med BC.

Under fanen 'Samfunn' vil du finne bokinteresserte mennesker fra mange land. Det er skandinaviske og internasjonale forum hvor du kan delta i bokpraten. Bookcrossere er generøse, vennlige mennesker, bare prøv!

Håper du vil like boka du har funnet!
Les den, skriv et lite bokslipp notat og la boka reise videre!

Boka ligger på et bord i resepsjonen på Kragerø Resort. Takk for et fint opphold!
Nydelig beliggenhet og god mat.

Ønsker den heldige bok finner en riktig god sommer videre!
Håper du vil kose deg med å lese en oppvekstskildring fra 80 tallet - eller, hvis du ikke har lyst til å lese boka - at du vil gi boka videre til en ny leser så fort det byr seg en mulighet. - Fortell oss gjerne hvordan du lar boka reise videre. Det er moro å følge bøkenes reiser i verden,.'

Vennlig hilsen
Askeladda

Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Kragerø, Telemark fylke Norway on Tuesday, July 14, 2020
Veldig hyggelig å finne boken i resepsjonen på Kragerø Resort. Boken er nå med videre på ferie Til Farsund og skal leses før den slippes fri.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.