Pahan kosketus

by Jack Higgins | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9512024683 Global Overview for this book
Registered by wing-seawind-wing of Lohja, Uusimaa / Nyland Finland on 5/3/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wing-seawind-wing from Lohja, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, May 03, 2020
Kirjan takakannesta:"Martin Brosnan on tappaja, joka on saanut kovan koulutuksen Vietnamissa ja monissa taisteluissa sen jälkeen. Hän on myös paljon muuta, runoilija ja oppinut, joka on tympiintynyt elämäänsä punoutuneeseen väkivaltaan, seikkailija joka tunkeutuu vihollisen päämajaan ja jättää sinne ruusun, kun sääntöjen mukaan paikalta olisi pitänyt löytyä kenraalin ruumis. Tällä hetkellä Brosnan on myös vanki, joka mätänee Ranskan vanhimmassa vankilassa, Belle Islen saarilinnoituksessa.
Frank Barry on myös tappaja, mutta hän kuuluu kaikkein vaarallisimpaan ryhmään, siihen joka ei tapa periaatteen vaan rahan tai huvin vuoksi. Viimeksi hän on uhannut Englannin ulkoministerin henkeä, nyt hän on kaappaamassa saksalaisten salaista rakettiasetta. Barry on pysäytettävä, ja Englannin huolestunut tiedustelupalvelu päättelee, että Martin Brosnan on ainoa joka kykenee huolehtimaan asiasta.
Mutta miten saadaan Brosnan vankilasta? Siihenkin löytyy mies, Liam Devlin, Kotka on laskeutunut -verilöylystä ainoa henkiin jäänyt soturi, joka pakotetaan eläkkeeltään auttamaan vanhan ystävänsä vapauttamisessa. Brosnan ja Devlin ovat kumpikin vakuuttuneita, että he ovat jo jättäneet väkivallan taakseen, mutta jos antaa pahan vain koskettaakin itseään, siitä on vaikea päästä eroon. Ajo lähtee liikkeelle kiihkeän raivokkaan halki Ranskan, Englannin ja Irlannin ja päätyy lopulta pääministerin virkahuoneeseen Downing Street 10:een,missä Brosnan kohtaa viimeisen ja kenties suurimman haasteensa. "

Released 4 wks ago (6/4/2020 UTC) at Kirjasto, Sello -kierrätyshylly in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Onneksi olkoon, olet löytänyt kiertävän kirjan!
Hyviä lukuhetkiä!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.