Huono karma

by David Safier | |
ISBN: 9789522790293 Global Overview for this book
Registered by wing-seawind-wing of Lohja, Uusimaa / Nyland Finland on 5/3/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wing-seawind-wing from Lohja, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, May 03, 2020
Kirjan takakannesta:"Kolmekymppisellä Kim Langella menee lujaa: hänellä on rakastava aviomies (jota hän pettää), ihana tytär (jolle hänellä ei ole aikaa) ja loistokas ura televisiossa (ja alaisia joille kiukutella). Hänelle myönnetään Saksan tv-alan merkittävä palkinto, ja kaikki tuntuu menevän putkeen. Mutta silloin kohtalo puuttuu peliin.
Kim jää venäläisestä avaruusasemasta pudonneen lavuaarin alle, kuolee ja syntyy uudelleen - muurahaiseksi. Hän saa kuulla keränneenä roppakaupalla huonoa karmaa, ja nyt hänen on aloitettava hyvän karman hankkiminen muurahaisen ruumissa. Pian hän tapaa kohtalotoverin, kuuluisan Casanovan, ja kun nämä kaksi syntisäkkiä yhdistävät voimansa, alkaa hervottoman hauska seikkailu, jossa päähenkilöt syntyvät milloin koiran, milloin marsun ruumiiseen."

Journal Entry 2 by wing-seawind-wing at Lohja, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, May 11, 2020
Nopealukuinen hyväntuulen "aivot narikkaan" kirja :) Enpä ole ennen, ainakaan tällä tasolla, tullut ajatelleeksi miltä elämä ja ihmiset muurahaisen tai marsun näkökulmasta voisi näyttää…

Osallistun tällä kirjalla Delennan kolmoishaasteeseen (s. 41 & 102 Okei, okei, okei... + s. 114 Haluan! Haluan! Haluan! + s. 146 Se onnistuu! Se onnistuu! Se onnistuu!..+ s. 208 Tralalallaa,tralalallaa,tralalallaa. + s. 271 Pum, pum, pum) 

Journal Entry 3 by wing-seawind-wing at Lohja, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, June 02, 2020

Released 1 mo ago (6/3/2020 UTC) at Lohja, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistakirja lähtee postitse lukutuolille.
Hyviä lukuhetkiä!

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, June 04, 2020
Kirjapaketti perillä - suurkiitos molemmista toivelistakirjoista! En ihan tarkkaan muista, mistä bongasin nämä Safierin kirjat toivelistalleni, mutta takakannessa luvattu tikahtuminen nauruun kuulostaa juuri sellaiselle lukemistolle, mitä nyt kaipaan!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.