Het dorp Hibiscus

by Gu Hua | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 5/1/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, May 01, 2020
Dit boek mag de wijde wereld in.

De eigenares van een tahoe-kraampje wordt tijdens de culturele revolutie in China in de jaren zestig aangevallen als "nieuwe kapitaliste".

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at Hondenuitaatgebied in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Thursday, May 21, 2020

Released 1 mo ago (5/21/2020 UTC) at Hondenuitaatgebied in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by Gernanda at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, May 25, 2020
Tijdens onze wekelijkse wandeling op 21 mei, ik houd van lezen en vond dit een héél leuk iniatief! Ik ben er net in begonnen, ben heel benieuwd hoe ik het zelf ga vinden. En oja, moet nog vermelden Janna2, graag gedaan.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.