Tuletko sisarekseni

by Rauha S. Virtanen | Teens | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 4/30/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, April 30, 2020
Tieto yllättää Tuiskun lapset kuin pommi. Mikä kumma on sekoittanut heidän reilun, järkevän äitinsä pään näin pahasti? Äiti aikoo mennä uudestaan naimisiin! Äiti aikoo ottaa heille isäpuolen ja kaupantekijäisiksi vielä kaksi sisarpuoltakin. Ikään kuin he neljä voisivat koskaan viihtyä samassa talossa tohtori Poukaman Ullan ja Annan kanssa, mokomien prinsessojen, jotka kulkevat nokka pystyssä ja ovat niin moitteettomia, että pahaa tekee. Totisesti: äiti saisi nähdä, etteivät hänen neljä punapäätään niin vain suostu mihin tahansa.

Nelitoistavuotias Mari punoo päässään hurjia juonia, Vivi on kuin tuli ja leimaus, ja pikkupojat Nikke ja Riki toimivat sisartensa puuhakkaina apulaisina. Ja vastarintaliike laajenee, sillä Ulla ja Anna vastustavat yhtä kiihkeästi perheiden yhtymistä kuin konsanaan Tuiskun lapset. Kuusipäinen salaliitto kokoontuu lähes joka ilta kohtauspaikalleen Valkoiseen tunneliin. Kuluu talvi, ja vastarintaliike viettää voiton päiviä. Mutta juuri silloin Mari-tyttö havaitsee merkillisen seikan: he kuusihan ovat kasvaneet kiinni toisiinsa, he ovat kuin yhtä perhettä. Tuntuu sietämättömän murheelliselta, että heidän täytyisi erota Ullasta ja Annasta...

Tuletko sisarekseni on lämmin ja humoristinen perhekuvaus - jälleen aitoa Rauha S. Virtasta!

WSOY 1966

Päällys: Maija Karma

- Kirjan etulehdellä on leima Yhdistys – "kirjoja sokeille" eli kirja lienee peräisin Celian (Näkövammaisten kirjaston) varaston tyhjennyksestä :)

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, July 11, 2020

Released 3 wks ago (7/11/2020 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Pari Rauha S. Virtasen kirjaa lähtee SmartPostina matkaan tässä illemmalla :) Toivomiesi kirjojen mukana tulee muutama bonuskirja, jotka saa tietenkin vapauttaa vaikka heti, ei stressiä lukemisesta! Pistän mukaan pari vapautuspussia :P

Mukavaa kesän jatkoa!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Journal Entry 3 by LiskoMiettinen at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Tuesday, July 14, 2020
Katsotaan josko saisi luettua näitä siihen mennessä, kun oma lapsi tulee lukuikään ja voisi kiinnostua vähän monimutkaisemmista jutuista.

Ite oon lukenut vaan kaikki äidiltä perityt Tiina-kirjat ja jotain Viisikkoa nuorena.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.