Korte metten

Registered by eowyn-unquendor of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 4/14/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by eowyn-unquendor from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, April 14, 2020
Van de achterkant:
Met haar rake typeringen en feilloze gevoel voor maatschappelijke misstanden was Renate Dorrestein jarenlang een geliefd en opvallend columniste in bladen als Opzij en De Tijd. Haar columns zijn ondanks de serieuze ondertoon altijd doordrenkt met ironie. De voor Renate Dorrestein typerende combinatie van een glasheldere betoogtrant en een opgewekte humor maakt deze stukken blijvend actueel en lezenswaardig.

Deze heerlijke en feministische columns uit 1982-1987 zijn nog steeds leuk, vooral die waarin Renate vertelt over haar belevenissen in Amerika.

Released 4 mos ago (5/31/2020 UTC) at Minibieb aan de Haven in Wageningen, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven. Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registeren en loslaten, kijk maar eens op http://www.bookcrossing.nl of klink links in de index van deze site. Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, eowyn-unquendor, als verwijzer ("referrer") opgeeft.

Journal Entry 3 by TrueBerenjena at Wageningen, Gelderland Netherlands on Tuesday, June 09, 2020
Spotted in Minibieb aan de haven! I left it for someone else to enjoy it

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.