Aina ei tapahdu surullisia asioita

by Katherine Pancol | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789522798848 Global Overview for this book
Registered by Smabbe of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 3/29/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Smabbe from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, March 29, 2020


Hortense valmistautuu ensimmäisen oman vaatemallistonsa sensaatiomaiseen näytökseen New Yorkissa. Hänen suojelijansa ja sponsorinsa, upporikas 92-vuotias kreivitär Elena Karkhovan on kursailematon seksinnälässään. Hortensen Zoe-sisko kipuilee urahaasteiden ja ensimmäisen rakkautensa kanssa Pariisissa, jossa myös tyttöjen äiti, Joséphine, asuu. Lapsinero Junior tutustuu Joséphinen sisarpuolen Stellan poikaan Tomiin. Tuttavuudella on kauaskantoisia seurauksia, varsinkin kun Tomin isä, Adrian, suunnittelee suuria. Samaan aikaan kuningatar Elisabethin avioton lapsi Shirley on jatkuvasti solmussa miessuhteineen… Ja kaikkien näiden henkilöiden tarinat punoutuvat toisiinsa herkulliseksi runsaudensarveksi.

Katherine Pancolin uutuusromaani Aina ei tapahdu surullisia asioita on kuin kauan odotettu sukukokous. Tarkkanäköinen kerronta ja tapahtumien yllättävä absurdius eivät pyytele anteeksi. Pancol tempaa lukijan varmalla otteella mukaansa elämän karusellin vastustamattomaan kieputukseen.

Journal Entry 2 by Smabbe at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, May 19, 2020
Takakannen tekstistä poiketen Shirley ei kyllä esiinny kirjassa kuin yhdessä puhelinsoitossa. Kirja kertoo lähinnä Hortensen ja Stellan tarinaa eteenpäin, toki siellä muutkin perheenjäsenet taustalla hengaavat.
839 sivua olisi voinut jakaa kolmeksikin kirjaksi, tosin aineksia tässä kirjassa oli hädintuskin yhteen kirjaan. Eli tiivistää olisi voinut ja todella paljon. Mutta kukaties Pancol jo innokkaasti naputtelee jatkoa sukutarinaan, yllätyskäänteet taitavat kyllä olla jo kaikki käytetty.

Journal Entry 3 by Smabbe at Tampere-talo / Tampere Hall in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, August 02, 2020

Released 1 mo ago (8/2/2020 UTC) at Tampere-talo / Tampere Hall in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Mukavia lukuhetkiä!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.