Mevrouw Bentinck

by Hella S. Haasse | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 2/19/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, February 19, 2020
Van een collega gekregen om te crossen.

Recensie(s)
Aan de hand van authentieke documenten, die verbonden zijn door korte teksten, wordt het leven beschreven van Charlotte Sophie von Aldenburg (1715-1800). In het eerste gedeelte, 'Onverenigbaarheid van karakter', worden met name haar jeugd, haar huwelijk met de erg rustige graaf Willem Bentinck en haar verhouding met haar zwager Albrecht Wolfgang zu Schaumburg-Lippe beschreven. Afdeling twee, 'De groten der aarde', gaat over het leven van Charlotte Sophie in de jaren 1740 tot 1761, waarin zij gescheiden van haar man leeft. 'Onverenigbaarheid van karakter' is het levendigst door het gebruik van vele persoonlijke documenten, maar ook 'De groten der aarde' is een fascinerend verhaal.
Redactie Biblion

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-Westerpark in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Sunday, February 23, 2020

Released 1 yr ago (2/24/2020 UTC) at OBCZ-Westerpark in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by wingOBCZ-Westerparkwing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, February 25, 2020
janna2 is langs geweest, dus de kast is weer goed gevuld :-) Dank!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.