Achter Mekka

by Betsy Udink | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 2/19/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, February 19, 2020
Van een collega gekregen om te crossen, mijn eigen exemplaar blijft lekker in de kast staan.

Recensie(s)
Impressies van de Nederlandse journaliste en diplomatenvrouw, die als echtgenote drie jaar in het streng islamitische koninkrijk Saudi-Arabië verbleef. Udink geeft, nu eens satirisch, dan weer humoristisch of woedend háár kijk als westerse vrouw op een islamitisch land. Ze uit haar onvrede over de rechteloze behandeling van de Aziatische arbeidskrachten en vrouwen, het optreden van de religieuze politie die erop toeziet dat vrouwen geen aanstoot geven en nog veel meer. Ze beschrijft in een adem het luxe leven van de hogere Saudi's alswel de in diplomatieke kringen geldende mores en neemt dit op de korrel. Een openhartig en verfrissend boek dat zijn weg naar veel lezers zal vinden.
Redactie Biblion

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at Bushalte Oud-Ameliswaard in Vechten, Utrecht Netherlands on Thursday, February 20, 2020

Released 1 mo ago (2/21/2020 UTC) at Bushalte Oud-Ameliswaard in Vechten, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Ik laat dit boek los in het kader van de 52/52 uitdaging 2020, thema: plaatsnamen.

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.