Avoimien ovien talo

by Hertta Tiitta | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by toukokuu of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 1/31/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by toukokuu from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, January 31, 2020
Rekisteröin näitä kierrätyshyllyistä poimimiani kirjoja hiljalleen. En tiedä, tuleeko tätä luettua. Tarna ainakin on lukenut: https://www.bookcrossing.com/journal/11492234

Journal Entry 2 by toukokuu at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, May 24, 2020
Tämähän olikin yllättävän mukavaa luettavaa. Marja on päähenkilö, joka saapuu jonnekin työleirille, jossa on porukkaa niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta. Hans on puoliksi tanskalainen ja puoliksi saksalainen, Maj-Britt tanskalainen sairaanhoitaja, mukana on amerikkalaisia, ranskalainen Jean, palestiinalainen Khaled jne. Johnny, leirin johtaja on kveekari ja leirillä vietetäänkin hiljaisia hetkiä ehkä hänen taustastaan johtuen. Työleiriläiset auttavat paikkakunnan köyhiä ja puutteenalaisia. Ei tässä mitään sen kummempaa tapahdu, rakkaustarina saadaan ujutettua juoneen, mikä ei ehkä ole yllätys, kun nuoret aikuiset viettävät aikaansa yhdessä. Ja kaikenlaisia jännitteitä eri hahmojen välillä syntyy, mutta yhteiselo kuitenkin onnistuu. Kurkitus 60-luvulle.

Journal Entry 3 by toukokuu at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 09, 2020

Released 4 wks ago (7/9/2020 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämän valitsit rantakassista. Minusta tämä on aivan sinun näköisesi kirja eli hyvä valinta.
Hyvää kesää sen kummallisuudesta huolimatta!

Journal Entry 4 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 09, 2020
Sain kirjan tänään kirjanvaihtomiitissämme, mikä tosin on ihan väärä nimitys sille, että toukokuu toi minulle kolme toivomaani kirjaa ja sai tilalle rinkallisen vesivahinkokotini tyhjennyksestä pelastettuja kuriroitavia :O Iso taakka tipahti harteiltani, kiitos pelastavan enkelin <3

Lukuaikaa ei ole vähään aikaan oikein ollut - eikä ajoittain keskittymiskykyäkään, on sattunut ja tapahtunut vähän liikaa - ja niinpä edellisen, 160-sivuisen nuortenkirjan lukemiseen taisi mennä viikko. Sain sen kuitenkin eilen loppuun ja otankin seuraavana lukuun tämän Rantakassi-nappaukseni.

Kiitos <3

Journal Entry 5 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, July 14, 2020
Lukuaikaa on edelleen vähän, kaikki vähänkään ylimääräinen aika ja näköjään kesäloma menee siihen, että siivoan ja tyhjennän kotiani ammattitaidottomien ja välinpitämättömien ulkoseinän remontoijien tuhottua sen aiheuttamalla kaksi tulvaa (18.6. ja 30.6.). Siksi menossa on vasta 80/162, mutta aika monta kertaa olen jo ehtinyt muistella omaa työleiriaikaani. K-a-u-a-n sitten olin nimittäin minäkin kansainvälisellä työleirillä, paikka oli Oslovuonon lähellä, ja vaikka tämä kuvaus on monta vuosikymmentä vanhempi, moni asia oli 2000-luvulla samoin :)

Toinenkin muistelus tuli mieleeni, sillä kirjailijan sukunimi ei ole ihan niitä tavallisimpia. Suoritin ensimmäisen korkeakouluharjoitteluistani Vaasan silloisen lääninhallituksen oikeushallintotoimistossa ja asuin siis ko. kesän Vaasassa, jossa olin pari vuotta aiemmin myös opiskellut. VOAS:n asunnossa kesäkämppäkaverini sukunimi oli myös Tiitta :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.