Yin en yang der liefde

by Valentin Chu | Religion & Spirituality | This book has not been rated.
ISBN: 9789023008712 Global Overview for this book
Registered by Cinerama of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 1/22/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Cinerama from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, January 22, 2020
In Het Yin en Yang der liefde slaat Valentin Chu een brug tussen de beoefenaars van de 'kunst van de slaapkamer', zoals die is verwoord in klassieke Chinese teksten, en moderne minnaars die de ramen van hun slaapkamer willen opengooien en een nieuw elan aan hun liefdesleven willen geven.
De titel van het boek refereert aan de vrouwelijke (Yin) en mannelijke (Yang) seksuele energie. Chu verhaalt van verliefde keizers en losbandige dames en hun soms buitenissige seksuele gewoonten en liefdespraktijken. Het boek legt verbanden tussen seks, gezondheid, verjonging en een lang leven en vergelijkt oude taoïstische geschriften met recente westerse literatuur op dat gebied. Het Yin en Yang der liefde geeft een boeiend beeld van oude Chinese seksuologie, mystiek en wetenschap. Chu putte daartoe uit vele authentieke bronnen die in China zelf in vergetelheid zijn geraakt en in het Westen geheel onbekend zijn. Zinnelijke gedichten, fragmenten uit schalkse romans, pittige houtsneden, en verhelderende tekeningen verhogen de charme en bruikbaarheid van het boek. Naast oefeningen voor seksuele kracht en verheviging en verlenging van de extase, vindt de lezer hier talloze liefdesspelletjes voor boven de achttien.

Journal Entry 2 by Cinerama at Cinerama in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, January 22, 2020

Released 4 wks ago (1/22/2020 UTC) at Cinerama in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Bij Cinerama kun je tegenwoordig niet alleen film kijken, maar ook onderuit in een lekkere stoel met een bak koffie een boek lezen of een spelletje spelen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.