De republiek der Liefde

by Carol Shields | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 1/20/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, January 20, 2020
Indertijd van genoten, mag nu de wijde wereld in.

Recensie(s)
Een verhaal van de meermalen bekroonde Canadese schrijfster (1938), voor haar 'The stone diaries' genomineerd voor de Booker Prize 1993, waarin de levens van twee hoofdpersonen beurtelings worden gevolgd in Winnipeg. De ene persoon is een jonge vrouw die een eind aan haar relatie maakt en probeert haar leven meer zin te geven. Ze is bezig met een uitgebreid onderzoek naar zeemeerminnen en heeft een goede relatie met haar familie. De andere persoon is een 40-jarige man die na 3 huwelijken op zoek is naar nieuw geluk. Deze 2 personen ontmoeten elkaar en beginnen een stormachtige liefdesrelatie. Door een onverwachte gebeurtenis met de ouders van de vrouw dreigt deze liefde op een fiasco uit te lopen. Het verhaal heeft een happy end. Een licht humoristisch verhaal. Door het beurtelings volgen van de hoofdpersonen is het niet altijd gemakkelijk om de draad te volgen. Een boek met veel theorieën en weinig spanning. Pocketeditie; kleine druk, krappe marge.
(Biblion recensie, Kina Dijk-Kalsbeek.)

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, January 20, 2020

Released 1 mo ago (1/23/2020 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, January 24, 2020
Dit boek staat vanaf donderdag 27 januari 2020 in de OBCZ in Hildes Heerlykhyd, het restaurant van Huis van Hilde, het archeologiecentrum van de provincie Noord-Holland.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.