Osasto 73

by Sofie Sarenbrant | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 1/18/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, January 18, 2020
WSOY:

"Maailmassa on yksi huone, jossa hän on turvassa.

Täydellistä luettavaa ja kuunneltavaa Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin faneille. Osasto 73 on toinen, itsenäinen romaani suositussa Emma Sköld -sarjassa.

Rikostarkastaja Emma Sköld on viettänyt viisi viimeistä kuukautta koomassa sairaalassa. Kun hän vihdoin herää, hänen viimeisin muistikuvansa on se, kuinka hän jätti neliviikkoisen tyttärensä hoitoon ja lähti tallille ratsastamaan. Emman sairaalassaolon aikana hänen kumppaninsa entinen tyttöystävä on pitänyt vauvasta huolta ja näyttää viihtyvän vähän liiankin hyvin roolissaan. Emma yrittää kuumeisesti muistaa yksityiskohtia ratsastusonnettomuudesta ja vakuuttuu siitä, että tapaukseen liittyy jotain hämärää. Niin kauan kuin Emma makaa teho-osastolla, hän on turvassa, mutta kun hänet sijoitetaan osastolle numero 73, kuka tahansa pääsee hänen lähelleen. Mutta miksi kukaan haluaisi hänelle mitään pahaa?"

***
Tämän olen lukenut ruotsiksi – ja sitten, tattadaa, kääntänyt suomeksi :D Ensimmäinen romaanisuomennokseni siis, aiemmin olen kääntänyt joitakin novelleja ja runoja virosta. Lisääkin on tulossa...

Journal Entry 2 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, January 18, 2020

Released 1 mo ago (1/21/2020 UTC) at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistaterveisiä!

Journal Entry 3 by Saka74 at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, January 21, 2020
Olin tästä kirjailijasta ja hänen teoksistaan lukenut useasta eri paikasta, mutta kun toivelistahippaketjussa bongasin tämän kirjan ja erityisesti tämän kirjan suomentajan, niin tutkin vielä lisää kirjailijan teoksia ja lisäsin toivelistalleni. Eipä tämä kirja siellä vielä kauaa ehtinyt ollakaan. Suurkiitos yllätystoivekirjasta ja miittiseurasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.