De vijfde vrouw (Wallander #6)

by Mankell, Henning | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789044505160 Global Overview for this book
Registered by wingBoekentrolwing of Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on 1/12/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingBoekentrolwing from Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, January 12, 2020
Korte inhoud:
Terug van een reis naar Rome met zijn vader valt Kurt Wallander in de dagelijkse routine van autodiefstallen en inbraken. Totdat ene Holger Eriksson dood wordt aangetroffen, gespiest op negen bamboepalen. Nog twee andere gruwelijke moorden volgen. De moorden zijn zorgvuldig voorbereid en zijn geënsceneerd als openbare executies. De dader lijkt een boodschap te willen uitdragen.

Journal Entry 2 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, January 12, 2020
Adembenemend af en toe. Ik heb soms een overactieve verbeelding en de beelden die het boek in mijn hoofd tot leven bracht waren niet altijd even mooi.
Toch is dit Wallander boek weer goed, het hield mijn aandacht goed gevangen en het was erg moeilijk om het boek weg te leggen. Ik reis graag mee met de inspecteur tijdens het hele onderzoek.
Terwijl ik meega met wat hij weet, werkt mijn geest ook. Terwijl ik als lezer ontdek hoe het is gegaan en erachter kom wie de misdaad heeft begaan, weet ik toch niet meer dan de inspecteur.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Journal Entry 3 by wingBoekentrolwing at De Jokse in Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Wednesday, January 15, 2020

Released 1 wk ago (1/15/2020 UTC) at De Jokse in Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

In de kast in de hal op de 4e verdieping van de 4-hoog flat.

Hallo, gelukkige vinder!
Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, een cadeautje voor jou. Veel plezier ermee!

Het zou fijn zijn als je meldt dat je het boek gevonden hebt. Dat kan gewoon in het Nederlands. Daarna kun je het lezen en, als je wilt, hier nog eens schrijven wat je er van vond.
Je mag het ook aan iemand anders geven, of het gewoon weer ergens achterlaten. Het zou leuk zijn als je dan ook een vrijlaatbericht zou schrijven, om te vertellen waar je het achtergelaten hebt.

Wil je het boek op zijn reis volgen, meld je dan via de site aan als nieuwe BookCrosser. De Nederlandse uitleg vind je op www.bookcrossing.nl
Heel veel plezier gewenst!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.