Tot het voorbij is

by Nicci French | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 1/6/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, January 06, 2020
Van een collega gekregen om te crossen.

Recensie(s)
Tiende thriller van het bekende schrijversechtpaar. Hoofdpersoon is de jonge fietskoerier Astrid Bell. Ze woont met zes andere twintigers en dertigers in een oud, vervallen huis in Londen. Behalve eigenaar Miles (een ex van Astrid) en Astrid zelf wonen er een sexy advocate (vriendin en oud-studiegenoot van Astrid), twee klusjesmannen, een fotograaf en de werkeloze Dario. In het eerste deel krijgt Astrid een ongeluk met haar fiets en Miles zegt de anderen de huur op: hij gaat met zijn vriendin samenwonen en wil niemand meer in huis hebben. Grote onrust dus. De volgende dag blijkt de vrouw die Astrids ongeluk veroorzaakte, vermoord te zijn. Kort daarna wordt een opdrachtgeefster van Astrid ook vermoord. Toeval? Volgens de politie niet. In het tweede deel van het verhaal wisselt het perspectief: een van de andere huisbewoners vertelt het verhaal nog een keer. Een spannende, vakkundig geschreven, boeiende psychologische thriller. Het plot is niet volmaakt, maar de personages, sfeer en achtergrond overtuigen en de spanning wordt mooi opgebouwd. Een pageturner dus.
Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, January 20, 2020

Released 1 mo ago (1/23/2020 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, January 24, 2020
Dit boek staat vanaf donderdag 27 januari 2020 in de OBCZ in Hildes Heerlykhyd, het restaurant van Huis van Hilde, het archeologiecentrum van de provincie Noord-Holland.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.