Opintiellä

by Tara Westover | Biographies & Memoirs |
ISBN: 9789520404468 Global Overview for this book
Registered by winghippoleinwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 1/20/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winghippoleinwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, January 20, 2020
Kirjalahjoitus, tehdään valmiiksi vapautukseen (rekisteröinti, kansitarra ja etiketti sisäkanteen) ja vapautetaan seuraavaksi.

Journal Entry 2 by winghippoleinwing at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, January 23, 2020

Released 5 mos ago (1/23/2020 UTC) at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautuu Vuosaaren kauppakeskus Columbuksen kirjahyllyyn (virallinen BookCrossing hylly, Marian konditorian tiskin lähellä!).

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!
Olisi mukava tietää, mistä löysit kirjan.

Journal Entry 3 by wingtoukokuuwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, February 29, 2020
Oi onnea, löysin toivelistakirjani. Kiitos kirjasta!

Journal Entry 4 by wingtoukokuuwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, March 07, 2020
Kirja oli väkivaltaisuutensa ja lukuisien onnettomuuksien kuvausten vuoksi raskasta luettavaa. On vaikea samaistua kirjoittajan kokemukseen, se on niin kaukana omasta kokemusmaailmasta.
Edit. 4.4.20 Täydennän, että kirja oli kuitenkin todella mielenkiintoinen monelta kannalta. Miten joutuu tasapainoilemaan, kun toisessa kupissa on lojaalius perheelle ja toisessa, mikä on totta ja mikä ei. Ihan mieletön selviytymistarina ja kuvaus melko erilaisesta lapsuudesta ja nuoruudesta. Perhe oli mormoniperhe, mutta kirjasta kävi hyvin ilmi, että mormoneja on monenlaisia ja tässä perheessä uskontoon sekoittui isän suuruuskuvitelmat ja vainoharhat, kenties kaksisuuntaisen mielialahäiriön aiheuttamat. Lääkäriin meno ei ollut vaihtoehto ja äiti oli mestari luonnonlääkkeiden ja homeopaattisten liuosten sekoittelemisessa ja itseoppinut kätilö. Kannattaa kyllä lukea!

Journal Entry 5 by wingtoukokuuwing at By mail, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Wednesday, April 15, 2020

Released 3 mos ago (4/15/2020 UTC) at By mail, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tänään sain vietyä postilaatikkoon. Kiitos heppauksesta ja hyviä lukuhetkiä!

Journal Entry 6 by Joika at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Friday, April 17, 2020
Kiitos! Mahtavaa kun sain tämän. Meillä on tosiaan muutaman työkaverin kanssa kirjapiiri, ja valitsimme tämän luettavaksi seuraavana. Sain juuri päätökseen luvun alla olleet irlantilaiset novellit, joten pääsen aloittamaan tämän samantien.

Journal Entry 7 by Joika at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Friday, April 24, 2020
Minun piti ihan googlettaa kuvia Tara Westoverista ja hänen perheestään. Jotain löytyi, perheestä ei juurikaan. Mm. äidin nimi on muutettu, mutta hänet tunnistaa erilaisten parantavien öljyjen myynnistä. Wikipedia kertoo, että Taran vanhemmat ovat mormonisurvivalisteja, mikä tarkoittaa etteivät he luota hallitukseen tai viranomaisiin (terveydenhuolto, koulutus..) ja varautuvat hätätilanteisiin varastoimalla mm. ruokaa ja aseita.

Aika uskomaton tarina siitä, miten joku on niin rohkea, että pystyy irrottautumaan aivopesusta ja miten eristäytyminen vaikuttaa maailmankatsomukseen. Ja miten sellaisesta eristäytyneisyydestä ja kouluttautumattomuudesta sitten voi sinnikkyyden ja opiskelun kautta ponnistaa uuteen elämään ja alkaa luottaa itseensä. Palaset alkavat loksahdella paikalleen, vaikka se on myös kivuliasta. Hieno kuvaus. Tarinan kertojahan on epäluotettava, koska kuten hän itsekin mainitsee, lapsuuden muistot eivät aina ole niin luotettavia. Kuitenkin kirjoittaja on pyytänyt tuekseen mm. veljensä muistoja. Kuitenkin jotkut lapsuuden tapahtumat ovat hämärän peitossa, koska useammat asianosaiset muistavat tapahtumat eri tavalla.

Journal Entry 8 by Joika at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, June 04, 2020

Released 1 mo ago (6/4/2020 UTC) at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Lyötynpuiston piknik-miittiin.

Journal Entry 9 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, June 06, 2020
Nappasin Oulun korona-ajan puistomiitistä, kun Joika kehui.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.