Pieni bistro Bretagnessa

by Nina George | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by myrtillus of Pori, Satakunta Finland on 1/4/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by myrtillus from Pori, Satakunta Finland on Saturday, January 04, 2020
Saksankielinen alkuteos Die Mondspielerin. Suomentanut Veera Kaski. BAZAR, 2019.

Marianne on juuttunut rakkaudettomaan avioliittoon, jota on kestänyt vuosikymmeniä. Pariisin-matkalla hän päättää panna sille lopullisen pisteen. Hyppy Seine-jokeen ei tuo Mariannelle vapautusta, kun hänet pelastetaan ja viedään sairaalaan toipumaan. Aviomies on kylmä kuin Seinen mutainen vesi, suuttuu vaimolleen ja palaa takaisin kotiin Saksaan. Marianne tulkoon perässä.
Sairaalassa Mariannen katse kiinnittyy kaakelilaattaan, jonka käsinmaalatussa kuvassa on merellinen maisema bretagnelaisesta Kerdruckin kylästä. Se tuntuu vetävän häntä vastustamattomasti puoleensa, ja pian Marianne löytääkin itsensä tämän pienen kylän keskuksesta, Ar Mor -nimisestä bistrosta. Vaan miten käy, kun vihainen aviomies jäljittää Mariannen ja vanha, kunnon vaimon velvollisuudentunto nostaa päätään?
Pieni bistro Bretagnessa on merentuoksuinen tarina uusista mahdollisuuksista, joihin tarrautumalla kaikki harmaa, elämätön elämä katoaa sydämestä kuin rantahiekkaan piirretty viiva.


Yleensä en ole mikään rakkausromaanien ystävä, mutta tämä oli jotenkin poikkeava rehevällä menollaan ja vauhdikkuudellaan. Kirja voisi olla myynnissä positiivarit.fi sivustolla, niin täynnä se oli elämän iloa ja positiivisuutta. Oli myös mukava tutustua Bretagneen. Heräsi oikeastaan kipinä mennä käymään joskus siellä.

Journal Entry 2 by myrtillus at Pori, Satakunta Finland on Monday, January 20, 2020

Released 1 mo ago (1/20/2020 UTC) at Pori, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Posti kuljettaa Pikkikselle.

Journal Entry 3 by Pikkis at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Thursday, January 23, 2020
Lämmin kiitos toivelistakirjasta :)! Tässä kirjassa on ainakin ihanan houkutteleva kansi. Aloitin jo kirjaa, ja alku on kyllä aikea ankea, mutta en tarkoita, että huono. Ja ilmeisesti iloisemmaksi muuttuu, joten jatkan innolla lukemista.

Journal Entry 4 by Pikkis at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, January 29, 2020
Ihan mukavaa luettavaa kirja oli ja ainakin sai aikaan minussa jälleen kerran pahan matkakuumeen :)! Olisipa ihana päästä noihin maisemiin tai ihan minne tahansa vastaavaan paikkaan. Kovin sopivasti palaset tässäkin tarinassa loksahtelivat paikalleen, vaikka vaikeuksia ja monenlaisia tunteita matkalle mahtuikin, mutta kirjailijan kirjoitustyyli on viehättävää ja helppolukuista.

Journal Entry 5 by Pikkis at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Monday, February 10, 2020

Released 2 wks ago (2/10/2020 UTC) at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Lähti toivelistahippakirjana postitse uudelle lukijalle :)! Nautinnollisia lukuhetkiä!

Journal Entry 6 by wingSoozreaderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Thursday, February 13, 2020
Paljon kiitoksia toivekirjasta! Olen aiemmin lukenut tekijältä Pieni kirjapuoti Pariisissa-kirjan. Se oli ihana, joten kovat ovat odotukset tämänkin suhteen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.