Ontroeringen van een forens

by Pol Hoste | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 12/22/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, December 22, 2019
"eze wat onhandig geschreven bundel bevat twee novellen die veel persoonlijke ervaringen in zich verbergen. Als antwoord op de vraag waarom hij schrijft geeft de auteur zijn jeugdherinneringen met een ironische distantie weer. In het tweede verhaal worden de ervaringen en gedachten van een forens beschreven. Het is allemaal niet zo duidelijk: werkelijke figuren blijken ineens personages te zijn. Grappen krijgen plotseling een reële betekenis. Het is alsof de schrijver zichzelf niet serieus wil nemen, of hij moedwillig zijn anekdotes en clichés verwerkt in teksten die dreigen te mislukken door te veel uitweidingen. Waarom heeft hij het zo moeilijk met het schrijven? Die vraag blijft hangen. Door de persoonlijke stijl is het toch geen vervelend boekje. De onvolkomen flarden die een tekst tot een goed verhaal kunnen maken zijn het volgen meestal wel waard, maar de lezer moet wel van goede wil zijn. Veel samenhang is er niet. Hoste stelt zijn lezers voor dezelfde keus als zichzelf: zijn ze wel lezers? Het beantwoorden van die vraag levert een navrant, bespiegelend en journalistiek spelletje op, onderhoudend, maar voor de meesten niet zo zinvol."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Spoorlaan in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, January 12, 2020

Released 1 mo ago (1/12/2020 UTC) at Spoorlaan in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:


Op een vensterbank vlakbij het station. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.