De zomer van Sir Lancelot

by Richard Gordon | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 12/22/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, December 22, 2019
"Sir Lancelot, de even beroemde als beruchte chirurg van het St. Swithin's ziekenhuis, vond dat hij genoeg navels in zijn leven bekeken had en daarom nam hij afscheid van de portier van het ziekenhuis en trok zich terug in een gezellig Engels landhuis. Hij nam zich voor de rest van zijn leven te vullen met vissen, en eigende zich voor dat doel een pracht van een poel toe. Helaas behoorde die poel aan mr. Chadwick, fabrikant van Beaulie's marmelade, en tot groot ongenoegen van Sir Lancelot verdwenen herhaaldelijk de mooiste vissen naar de keuken van mr. Chadwick. Er waren trouwens meer zaken die zomer, die minder aangenaam waren voor hem; een verliefd nichtje en een overspannen huisarts vergden veel van zijn krachten. En tot overmaat van ramp kwam er ook nog een afschuwelijke rugpijn bij, maar die bleek uiteindelijk psychisch te zijn."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Colruyt in Lier, Antwerpen / Anvers Belgium on Wednesday, January 08, 2020

Released 1 mo ago (1/8/2020 UTC) at Colruyt in Lier, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


In de plantenbak aan de roltrap kan je dit boel terugvinden. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.