De man met de gouden vingers

by Ian Fleming | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 12/22/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, December 22, 2019
"James Bond ziet zich geplaatst tegenover de grootste criminele en politieke misdadiger ter wereld (een Rus). Deze maakt het de westerse wereld in het algemeen en James Bond in het bijzonder erg moeilijk. Door zijn moed en intelligentie weet Bond hem enkele keren te verslaan, maar menselijkerwijs moet James sneuvelen bij de beroving van Fort Knox, waar de Amerikaanse goudvoorraad de inzet is. Voor sportieve lezers bevat het boekje nog een attractie: een paar hoofdstukken worden gewijd aan een zeer gedetailleerd verslag van een golfwedstrijd met alle vaktermen die er bij horen en alle trucjes die niet mogen. Bond overleeft alle gevaren en tot slot duikt hij in bed met een van de bendeleiders die hij bestreed: een lesbienne, die hij van haar 'afwijking' meteen geneest."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Herentalse baan in Ranst, Antwerpen / Anvers Belgium on Wednesday, January 15, 2020

Released 1 mo ago (1/15/2020 UTC) at Herentalse baan in Ranst, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Tegen een verkeersbord vlakbij de kruising richting Lier. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.