Mary

by JAN DE HARTOG | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 12/22/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, December 22, 2019
"Het decor van deze roman wordt gevormd door de heroïsche konvooienvaart van Amerika via Groenland en IJsland naar Noord-Rusland tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Hollandse sleepbootkapitein, bekend uit 'Stella', neemt met zijn schip ook deel aan deze barre tochten. Aan boord bevindt zich onder de samengeraapte bemanning een Amerikaanse verbindingsofficier, die zijn manische oorlogsangst niet kan verbergen. Centraal in het leven van deze man staat zijn vrouw Mary, aan wij hij schrijft en schrijft.. Bij een aanval sneuvelt hij door eigen schuld. "Op het veld van eer" spreekt de bemanning af om Mary te sparen: hij heeft de kapitein willen redden en offerde voor hem zijn leven. Terug in Amerika krijgt Mary de brieven van de dode, de brieven waarin de man zijn moordende angst heeft uitgeschreeuwd. En dan gebeuren er vreemde dingen met Mary en de kapitein en met de anderen."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Spoorlaan in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, January 12, 2020

Released 1 mo ago (1/12/2020 UTC) at Spoorlaan in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:


Op een vensterbank. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.