Ιρλανδία - Σκωτία Το βιβλίο των ξωτικών

Registered by feltre of Zografou, Attica Greece on 12/21/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by feltre from Zografou, Attica Greece on Saturday, December 21, 2019
.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.
Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookcrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.
Για να αφήσεις σχόλιο ή να πεις απλά μόνο ότι βρήκες το βιβλίο, γράψε στο πεδίο επάνω που ζητά "Enter...BCID" τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go!"
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Journal Entry 3 by KatCat at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, January 13, 2020
Είναι στα χέρια μου από τα κάλαντα και ξεχάστηκα εντελώς! Το διαβάζω τόσες μέρες (ελπίζω να μην με απογοητεύσει μέχρι στιγμής με έχει κερδίσει απόλυτα) και ξεχασα να αναφέρω ότι το βιβλίο είναι σε ασφαλή χέρια!


Αρκετά καλό! Μικρά διηγήματα, πολύ ευχάριστα, σε ταξιδεύουν στο βασίλειο των ξωτικών! Ξεχώρισα κυρίως τα Ιρλανδικά διηγήματα ενώ τα σκωτσέζικα δεν με κάλυψαν τόσο! Θα απελευθερωθεί το συντομότερο!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.