Yhteinen aika

Registered by pliersbabe on 12/13/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by pliersbabe on Friday, December 13, 2019
Kullattujen ovien kätköissä

Miten muuten prinssin kosintaan voisi vastata kuin myöntävästi? Victoria oli tuntenut Stefanin teini-ikäisestä saakka ja joskus ollut jopa hiukan ihastunut… Nyt Stefan tarvitsi vaimon – tosin vain väliaikaisen. Ja kun he olisivat naimisissa, miksi he eivät voisi nauttia saman tien kaikista sen suomista eduista…?

Ginan pieni salaisuus

Tohtori Marco Andretti tietää pilanneensa sairaanhoitaja Ginan unelmat onnellisesta loppuelämästä arrivedercillään, mutta hän ei voi suoda itselleen rakkautta. Sitten Marco päätyy Ginan osastolle päävamman ja muistinmenetyksen vuoksi! Järkytys voisi särkeä jään Marcon sydämen ympäriltä, mutta riittääkö se vakuuttamaan hänelle, että hän voi todella saada kaiken – Ginan ja perheen?

Morsiustytön unelmavauva

Komean bestmanin huomionosoitukset ovat jokaisen morsiusneidon unelma. Varsinkin kun mies on hänen vanha ihastuksensa. Lucy McKenty tietää, että Will Carruthersia kannattaisi vältellä. Hän haluaa asettua aloilleen ja perustaa perheen – ja se on kaukana tämän maailmanmatkaajan suunnitelmista. Keskellä konfettisadetta ja romantiikka, hän löytää itsensä Willin käsivarsilta. Lucy on iloinen huomatessaan olevansa raskaana, mutta saako se Willin jäämään?

Kulissien takana

Liza Lithgow oli Melbournen kuuluisimpia urheilijavaimokkeita, jopa kiertopalkinnoksi haukuttu kaunotar. Tämä ilta olisi kuitenkin viimeinen edustusilta hänelle. Hän oli saavuttanut päämäärän; riittävät säästöt turvata pikkusiskonsa elämä. Wade Urquart oli tullut Melbourneen pelastaakseen edesmenneen isänsä kustantamon. Jos hän vain saisi tuon urheilijavaimokkeen elämänkerran oikeudet. Kustannussopimuksen jälkeen kulissien takaa paljastuvat asiat saattavat kuitenkin muuttaa ihmisten välisiä suhteita yllättäviin suuntiin.

Journal Entry 2 by pliersbabe at Blue Bay Beach Club in Playa de Tarajalillo, Las Palmas Spain on Friday, December 13, 2019

Released 1 mo ago (12/13/2019 UTC) at Blue Bay Beach Club in Playa de Tarajalillo, Las Palmas Spain

WILD RELEASE NOTES:

happy reading :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.