Poikaniko murhaaja?

by Quentin Patrick | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingSaka74wing of Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on 12/9/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingSaka74wing from Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, December 09, 2019
Takakansi:

Tekijä on jälleen sommitellut erinomaisen kiinteän ja jännittävän salapoliisiromaanin, jonka kertojana esiintyy Jake Duluth, aikaisemmista romaaneista tunnetun Peter Duluthin veli. Hänen ystävänsä ja työtoverinsa murhataan ja kaikki todisteet ja jäljet johtavat hänen poikaansa. Se jännitys, joka asiaa pengottaessa valtaa Jake Duluthin, tarttuu pian myös lukijaan aitona ja kiihottavana.

Journal Entry 2 by wingSaka74wing at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, April 14, 2020
Tämän löysin aikoinaan kirjaston kierrätyshyllystä ja otin mukaani, koska en ollut ikinä mitään kyseiseltä kirjailijalta lukenut. Kirja osoittautui ihan mukavaksi dekkariksi. Lukeminen oli mukavaa erityisesti siksi, että enemmän tulee luettua nykyaikana kirjoitettuja ja nykyaikaan sijoittuvia dekkareita. Tämä oli hyvin perinteinen dekkari, jossa ei mässäilty liiallisella väkivallalla. Kirjaa ei ole myöskään venytetty liian pitkäksi, vaan tyydyttiin siihen, että rikos tapahtui ja sitten se selvitettiin.

Osallistun tällä Delennan Kolmoishaasteeseen, sillä sivulla 231 lukee: "Antaa periksi, antaa periksi, antaa periksi."

16.5.2020 Varattu Taryalle

Journal Entry 3 by wingSaka74wing at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, February 22, 2021

Released 1 mo ago (2/23/2021 UTC) at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Korona on keskeyttänyt miitit eikä ole tietoa, koska on seuraavan kerran mahdollista pitää miittiä. Huomasin, että olen luvannut tämän Taryalle jo viime toukokuussa, joten eiköhän nyt ole jo aika laittaa kirja postitse eteenpäin. Jännittäviä lukuhetkiä ja ihania kevätpäiviä!

Journal Entry 4 by wingTaryawing at Forssa, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Thursday, February 25, 2021
Postinjakaja kiikutti kirjan perille juuri äsken, kiitos sen lähettämisestä, Saka74! Luulenpa, että tälle on täällä toinenkin lukija :)

Kovaa vauhtia mennään kevättä kohti, viime viikolla täällä oli yli 20 asteen pakkasia ja nyt ollaan viidessä lämpöasteessa ja lumikinokset saavat kyytiä. Kyllä se kevät saisi jo tullakin, vaikka eipä se erityistä helpotusta mihinkään ole tuomassa. Sama surkeus jatkuu, kun COVID-19 jyllää aina vaan eikä rokotteita saada :( Juuri aamulla hallitus kertoi poikkeusoloista ja kolmen viikon koronasulusta, joka alkaa Etelä- ja Keski-Suomen talvilomien jälkeen 8.3. ja päättyy sopivasti ennen pääsiäistä 28.3. Eipä tämän sulun aikana häiriinny ihmisten talvi- ja pääsiäislomamatkailu ja samalla muuntoviruksen levittäminen..

No, valon määrä sentään lisääntyy koko ajan ja jo nyt ovat aamut aivan toisenlaisia! Toivotaan, että kesää kohti saadaan asioita paremmalle tolalle :)

Journal Entry 5 by wingTaryawing at Forssa, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Tuesday, March 02, 2021
Luin tämän eilen ja kun alkuun pääsi, mukavahan kaikkia niitä eri johtolankoja oli seurailla :) Olen aiemmin lukenut kirjailijalta tai siis kirjailijoilta vain yhden Westlake-dekkarin eli tämän sarjan henkilöhahmot eivät olleet tuttuja. Jos olisivat olleet, ei olisi tarvinnut stressata niin paljon Trantin takia :P Vuonna 1954 ilmestyneen alkuperäisteoksen nimi on My Son, the Murderer, mutta olen kyllä iloinen suomenkielisen nimen kysymysmerkistä. Eipähän tarvinnut jännittää sitä, etteikö nuori Bill olisi syytön, ainoastaan sitä, miten asia todistetaan - ja kuka se oikea syyllinen on :D Noin kolmanneksen luettuani luulin keksineeni murhaajan, vaikkakaan en syytä teolle, mutta väärinhän se meni :) Vaikka nämä tällaiset vanhat dekkarit ovat juoneltaan nykykirjoihin verrattuna leppoisia, sikäli niissä on enemmän jännitystä, että murhaan syylliseksi todettua odottaa hirsipuu tai sähkötuoli..

Osallistun kirjalla BC Helmet -lukuhaasteeseen 2021 (kohta 24: kirjan nimessä on kysymysmerkki tai huutomerkki).

* * * * *
Wikipedia:
"Patrick Quentin, Q. Patrick and Jonathan Stagge were pen names under which Hugh Callingham Wheeler (1912–1987), Richard Wilson Webb (1901–1966), Martha Mott Kelley (1906–2005) and Mary Louise White Aswell (1902–1984) wrote detective fiction. In some foreign countries their books have been published under the variant Quentin Patrick. Most of the stories were written by Webb and Wheeler in collaboration, or by Wheeler alone."

Journal Entry 6 by wingTaryawing at Forssa, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Tuesday, March 02, 2021

Released 1 mo ago (3/2/2021 UTC) at Forssa, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Hitunen jännitystä kevääseen!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.