Topi ja viimeinen mohikaani

by Tuula Kallioniemi | Teens | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 12/7/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, December 07, 2019
Rauhaa! Ugh! Poninhäntäpää nostaa kätensä intiaanitervehdykseen.

Kuusimetsien karate-kid Topi on kavereineen tutustunut outoon tyyppiin, joka väittää olevansa Haukka, viimeinen mohikaani. Mutta kuka tuo karatetaidoillaan kehuskeleva nuorimies oikeasti on? Joku elämäntapaintiaani ehkä?

Tarinoita Haukka ainakin osaa sepittää. Kolumbiasta adoptoidun Farinan mieleen pojan intiaanijutut nostavat kuvia ajalta, jonka hän uskoi jo unohtaneensa. Kun tyttö alkaa huolestuttavassa määrin pohtia syntyperäänsä, Topi kutsuu sotilasritarit koolle. On aika ryhtyä toimiin, suloinen tummasilmäinen Farina on pelastettava murheen alhosta!

Otava 2000

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Herttoniemen kartanon alue in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, December 07, 2019

Released 1 mo ago (12/7/2019 UTC) at Herttoniemen kartanon alue in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Olen marraskuussa 2015 lukenut Ihmemies-Topin (https://www.bookcrossing.com/journal/12376939/), joka on aivan loistava kirja!

Tämän Topi-kirjan voi napata luettavakseen tänään Herttoniemen kartanolla järjestettävästä Joulupolku-tapahtumasta / joulumarkkinoilta. Osallistun vapautuksella Kipsun Joulukalenterivapautushaasteeseen.

Hyviä lukuhetkiä ja mukavaa joulunodotusta kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


* * * * * *
Lisätietoa:

"Herttoniemen kartanon joulupolku täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Tapahtumassa voi kurkistaa sisään kartanon ja Knusbackan maalaistalon jouluvalmisteluihin tai keskustella alueella liikkuvien historiallisten hahmojen kanssa. Ohjelmassa on vanhanajan piiri- ja laululeikkejä, musiikkiesityksiä sekä muita pop up -ohjelmanumeroita. Alueen joulumarkkinoilla on myynnissä muun muassa glögiä ja jouluisia käsitöitä.

Herttoniemen kartano 7.12.2019 klo 12-16"

* * * * * *
Koko päivän jatkunut sade ehkä vähän latisti tunnelmaa joulutapahtumassa, mutta paljon oli väkeä kuitenkin liikkeellä. Kirjat vapautuivat kuvan paikkaan Wanha Mylly -ravintolan eteiseen, syöttötuoliin :) Ravintola toimii 1700-luvulla rakennetussa Herttoniemen kartanon pehtoorin tuvassa.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.