Jermut

by Taisto Huuskonen | History | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 12/6/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, December 06, 2019
Etuliepeestä:

"Reserviläiset Äijälä ja Viinamäki astuvat palvelukseen kapteeni Emil Tykin komppaniaan syksyn 1939 kutsunnoissa. Armeijan kaavoihin sopeutuminen tuottaa vaikeuksia. Parivaljakko saa kapteeni Tykin yhtenään raivostumaan ja seurauksena on, että miehet istuvat enimmän osan ajasta joka arestissa tai lääkärintarkastuksissa, koska kapteeni Tykin mielestä hullujen paikka on mielisairaalassa eikä armeijassa.
Lääkärien lausuntojen mukaan Äijälä ja Viinamäki ovat enemmänkin liikaviisaita kuin hulluja. Mielisairaalan passituksen sijasta miehet onnistuvat jopa keplottelemaan lääkäreiltä pirtureseptejä. Kun kapteeni Tykin komppania joutui rintamalle, kumppanusten omalaatuinen sodankäyntitapa koettelee kapteenin hermoja entistä enemmän. Lopulta sankarit komennetaan hevosmiehiksi mutta siitä vasta soppa syntyykin. Ajokkinaan Tuima, jo vetreimmät päivät taakseen jättänyt hevonen, miehet kokevat monet kommellukset. Onnekkaasti kohnoten toverukset sotivat sodan loppuun, ja kapteeni Tykki kuvittelee jo pääsevänsä näistä hulluista. Mutta Tykkipä ei osaa aavistaakaan, että edessä on vielä uusi liikekannallepano."

***
Appivanhempien hyllystä kiertoon.

Journal Entry 2 by wingAnnimanniwing at Kauppakeskus Ainoa in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, December 06, 2019

Released 1 mo ago (12/6/2019 UTC) at Kauppakeskus Ainoa in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Hyviä lukuhetkiä ja hyvää itsenäisyyspäivää!

Kipsun joulukalenterihaasteen 6. luukku

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.