Jääprinsessa

by Camilla Läckberg | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Kipsu of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 12/5/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Kipsu from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, December 05, 2019
Takakansi:
"Talo oli tyhjä ja autio. Kylmyys tunkeutui sisään joka nurkasta. Kylpyammeeseen oli muodostunut ohut jääkerros. Iho oli alkanut muuttua aavistuksen sinertäväksi. Miehen mielestä nainen näytti prinsessalta maatessaan kylpyammeessa. Jääprinsessalta. Vanhaan kotikaupunkiinsa palaava Erica joutuu kohtaamaan lapsuutensa uudestaan, kun ystävä kahdenkymmenen vuoden takaa, säkenöivä Alexandra, löytyy kuolleena tyhjillään olevan talon kylpyammeesta. Vuodet ovat kuljettaneet Ericaa ja Alexandraa eri suuntiin; toisesta on tullut tukholmalainen kirjallisuudentutkija ja toisesta menestyksekäs göteborgilainen taidegalleristi. Onko kaikkia ihmisiä puoleensa vetänyt kaunotar voinut tehdä itsemurhan? Mikä hänen elämässään oli ollut näin pahasti pielessä? Oliko kyseessä sittenkään itsemurha? Talvihorroksessa uinuva Fjällbacka alkaa vähitellen paljastaa salaisuuksiaan. Tuttu ympäristö muuttuukin vieraaksi, mutta onneksi Erican elämään löytyy uusia kiintopisteitä."

Mulla taitaa olla useampi kappale tätä kirjaa hyllyssä, tämä kappale saa lähteä maailmalle.

Journal Entry 2 by Kipsu at Tampere-talo / Tampere Hall in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, December 05, 2019

Released 1 mo ago (12/5/2019 UTC) at Tampere-talo / Tampere Hall in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Hei,
olet löytänyt bookcrossing-kirjan. Toivon, että ilmoittaisit löydöstäsi täällä, jotta tiedän kirjan jatkavan matkaansa. Voit lukea kirjan ja vapauttaa sen uudelleen haluamaasi paikkaan tai voit vaikkapa antaa kirjan ystävällesi. Mitä tahansa kirjalla teetkin, kuulisin siitä mielelläni.

Lukuiloa!

Osallistun vapautuksella omaan joulukalenterihaasteeseeni, luukku nro 5.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.