Seitsemäs käsiala ja muita kertomuksia

by Anna Tommola | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 12/4/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, December 04, 2019
Takakansi:

"Mimosa haluaa tulla riepotelluksi Empire State Buildingin huipulla, hän haluaa pitkän miehen, joka nostaa ilmaan niin että jalat vilkkuvat. Se on vaikeaa. Kun tapaa yhden, epäilee jo heti, että jossain saattaa olla vielä pidempi. Katja ahdistuu ranskalaisista kämppäkavereistaan ja päätyy pissaamaan kynämukiinsa, ettei tarvitsisi kohdata ketään. Arto järjestää virpojille elämänsä yllätyksen, kun vaimo on poissa kotoa.

Anna Tommola kirjoittaa elämänhajuisia tarinoita Helsingistä ja nykypäivän Suomesta. Novelleissa piirtyy arki, sivullisuus ja se hetki, jona maailmaa kiertänyt vesigeologi päätyy oksentamaan täydessä aamuratikassa. Tommolan henkilöt ovat valintojen äärellä, he etsivät suuntaa, vaikka kompassi näyttääkin pudonneen jonnekin sitruunaviipaleella koristetun vissylasin pohjalle."

Journal Entry 2 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, January 01, 2021
Pidän kovasti novellikokoelmista, vaikka ne ovat usein vähän epätasaisia. Niin oli tämäkin. Osa novelleista ei jättänyt mitään jälkeä, osa taas jäi kaihertamaan mieltä pidempäänkin. Yhdestä löysin itsenikin: sisäisesti työteliään luovan työn tekijän, jota kaikki fyysinen tekeminen vähän ahdistaa :D Kaiken kaikkiaan Tommolan tekstit olivat minusta tarkkanäköisiä, surumielisiä, osin jotenkin epätoivoisiakin. Onneksi myös valonpilkahduksia oli näkyvissä.

Journal Entry 3 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, January 23, 2021

Released 1 mo ago (1/23/2021 UTC) at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tällainen kirja piileskeli Lauseen mitalla -pussukassa. Hyviä lukuhetkiä!

Journal Entry 4 by katiko at Puumala, Etelä-Savo / Södra Savolax Finland on Saturday, January 30, 2021
Kiitos kirjasta! Kirja saapui jo jonakin tämän viikon arkipäivänä, mutta muutaman päivän ollut taas aika haipakkaa enkä ole muka ehtinyt tätä nappausta kirjata. Kirja odotteli kiltisti tietokoneen päällä ja nyt hoidetaan asia kuntoon.

Ihan uusi tuttavuus tämä ja oikein hyvältä vaikuttaakin. Viime aikoina olen lukenut novellikokoelmia rauhallisten aamujen kahvimukillisten kanssa, ehkäpä tämäkin päätyy keittiöön odottelemaan lukuvuoroaan.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.