Heb je me gemist?

by Karen Rose | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingJoanazinhawing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 11/17/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingJoanazinhawing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Sunday, November 17, 2019
De thrillers van Karen Rose zijn bestsellers in Nederland. 'Heb je me gemist' is het verhaal van Hoofdofficier van justitie Daphne Montgomery. Zij heeft na een zware tijd een solide leven voor haarzelf en haar zoon weten op te bouwen. Haar zorgvuldig opgebouwde vertrouwen in de mensheid wordt echter danig op de proef gesteld wanneer haar zoon ontvoerd wordt.
In de boeken van Karen Rose worden de harde misdaadaspecten afgewisseld met een flinke dosis romantiek. Dat levert haar in Amerika de naam 'Koningin van de Romantic Suspense' op.

Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Sunday, November 17, 2019
Karen Rose lijkt er een sport van te maken zoveel mogelijk lijntjes met andere verhalen in haar boeken te stoppen Over het algemeen is het een feest van herkenning om vorige hoofdpersonen in een bijrol terug te zien komen in vervolgboeken. Zo ook in 'Heb je me gemist?'

Officier van justitie Daphne Montgomery heeft, hoewel nog maar 35 jaar oud, al een pittig leven achter de rug, waarbij ze twee keer is ontvoerd, op 15-jarige leeftijd een kind heeft gekregen en gescheiden is van de vader van haar kind, wat niet zonder slag of stoot is gegaan. Wanneer haar zoon en zijn vriendin worden ontvoerd, zet dat een hele reeks traumatische gebeurtenissen in gang. Wie is de ontvoerder en wat heeft hij te maken met haar verleden? Wie trekt er aan de touwtjes en wie is de volger?
Samen met FBI-agent Joseph Carter en zijn collega's gaat ze de strijd met de ontvoerder en met haar demonen aan.

Het verhaal is zeer gelaagd en het is van belang om de aandacht er goed bij te houden. Ook de grote hoeveelheid personages maakt het pittig om alle lijntjes in de gaten te houden. Maar Rose heeft met 'Heb je me gemist?'weer een prima boek gebracht dat garant staat voor veel uren leesplezier.
En als bonus zit er nog een kort verhaal achterin het boek, wat 2 weken speelt na de ontknoping. Leuk, maar zonder toegevoegde waarde.

Journal Entry 3 by wingJoanazinhawing at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands on Sunday, November 17, 2019

Released 3 wks ago (11/17/2019 UTC) at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Veel leesplezier!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.