Viimeinen tyttö

Registered by Pikkis of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 11/17/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Pikkis from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, November 17, 2019
Takakannesta: "Pienen pohjoisirakilaisen kylän kasvatti, 21-vuotias Nadia Murad opiskeli ja haaveili oman kauneussalongin avaamisesta. Elokuussa 2014 Nadian elämä romahti, kun Isis-taistelijat valloittivat hänen kotikylänsä, tappoivat hänen perheensä ja myivät hänet seksiorjaksi. Sama kohtalo on ollut tuhansilla muilla jesidikansan naisilla ja tytöillä. Koska Nadia onnistui pakenemaan, hän voi kertoa tarinansa maailmalle.

Nadia Murad on ihmisoikeusaktivisti. Hänelle on myönnetty Václav Havelin ihmisoikeuspalkinto, Saharov-palkinto ja Nobelin rauhanpalkinto ja hänet on nimitetty ihmiskaupasta selviytyneiden ihmisarvoa puolustavaksi YK:n hyvän tahdon lähettilääksi ensimmäisenä maailmassa."

Kuulin tästä kirjasta työkaveriltani ja uskalsin tarttua siihen, koska hän kertoi sen olleen hyvän ja vaikka tarina onkin rankka, se ei ole liian raaka. Työkaverini oli oikeassa ja vaikka Nadian tarina ei todellakaan ole millään tavalla kaunis, hän kertoo sen totuudenmukaisesti mutta ei mässäile liikaa yksityiskohdilla. Silmiä avaava tarina jälleen kerran siitä, miten ihminen on toiselle ihmiselle pahin mahdollinen peto, eikä ihmisarvolla ole mitään merkitystä. Onneksi Nadialla oli onnea, mitä liian monella saman kohtalon kokeneella ei varmasti ole ollut. Silti elämä ei ole enää ikinä sitä, mitä se oli ennen tai olisi voinut olla.

Journal Entry 2 by Pikkis at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, March 17, 2020

Released 1 yr ago (3/18/2020 UTC) at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistakirja seuraavalle lukijalle!

Journal Entry 3 by himskatti at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, March 18, 2020
Kiitos! :)

Journal Entry 4 by himskatti at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, November 18, 2020
Mun mielestä Pikkis on osannut kuvailla tätä kirjaa todella hyvin. Kirjassa kerrotut julmuudet tulee kyllä selville vaikkei niitä kerrota liian yksityiskohtaisesti.
Kirja on kirjotettu tosi hyvin ja kun lukiessa muistaa, että kyseessä on selviytymistarina, niin kirjan jaksaa lukea loppuun. Todella koskettava kirja, joka laittaa ajattelemaan asioita.

Journal Entry 5 by himskatti at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, February 28, 2021

Released 1 mo ago (3/1/2021 UTC) at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä löytyi yhdeltä toivelistalta ja matkaa uudelle lukijalle. :)

Journal Entry 6 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, March 04, 2021
Posti toi tämän kirjan ja ystävällisen viestin jo eilen, paljon kiitoksia!
Minullekin tätä kirjaa suositteli työkaveri viime kesänä. Hän taisi kuunnella tätä pitkillä työmatkoillaan. Kesäloman jälkeen ilmeni, että työmatka oli hänelle liian pitkä ja työkaveri vaihtoi työpaikkaa nopeaan tahtiin. Jäin kaipaamaan emmekä ole sen jälkeen tavanneet joten tämä kirja on eräänlainen muisto hänestä.
Vaikka minulla onkin juuri nyt jonkinlainen surumielisten/rauhallisten kirjojen kausi, tämä ei taida olla aivan sellainen mitä tarvitsen nyt. Laitan odottelemaan oikeaa hetkeä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.