Den sista kvinnan

by Auður Ava Ólafsdóttir | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Nordpirat of Bromma, Stockholm Sweden on 11/16/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Nordpirat from Bromma, Stockholm Sweden on Saturday, November 16, 2019
Baksidestext:
Nyårsafton i Reykjavik. Flóki (maken) till Maria (makan): ”Du är kvinnan i mitt liv.” Sedan lämnar han henne och flyttar ihop med en man. Maria, som fallen från alla skyar, söker tröst och råd hos grannen Perla, en mycket kort kvinna, terapeut och spökskrivare av deckare. Men Marias familj fortsätter att överraska. Fadern, som hon aldrig träffat, dyker plötsligt upp på Island – för att dö. Och hennes mor har inte heller berättat allt.

Journal Entry 2 by Nordpirat at Bromma, Stockholm Sweden on Saturday, November 16, 2019
En bok som jag upplevde som lite speciell även om jag har svårt att sätta fingret på och sätta ord på varför. Jag gillade att läsa den. Spännande människor och oväntade vändningar. Jag minns att jag funderade en del när jag läste den över hur det är att bo på Island. Är det så som i boken, att grannarna ser allt och hör allt och det knappt finns en gnutta privatliv?
Jag tycker om att läsa böcker från Island. Har hittat ganska många isländska författare som jag gillar. Jag hoppas jag hittar ännu fler!

Journal Entry 3 by Nordpirat at -- By post or by hand/ in person, RABCK , bookring/ray, Stockholm Sweden on Wednesday, September 2, 2020

Released 2 yrs ago (9/2/2020 UTC) at -- By post or by hand/ in person, RABCK , bookring/ray, Stockholm Sweden

CONTROLLED RELEASE NOTES:

På väg mot nästa läsare.

Journal Entry 4 by LESEHEST at Trondheim, Sør-Trøndelag fylke Norway on Monday, September 7, 2020
Denne kom i posten i dag. Den er en av bøkene jeg valgte i denne runden av katten Betty. Jeg liker godt å lese bøker av Islandske forfattere, men har hittil bare lest bøker av Arto Paasilinna og Yrsa Sigurdardottir, så dette blir et nytt bekjentskap for meg. Tuuusen takk, Nordpirat. Gleder meg til å lese:)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.