Het volle daglicht

by GRAHAM SWIFT | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 11/11/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Monday, November 11, 2019
"Op een dag krijgt privé-detective George bezoek van de mooie Sarah. Ze verdenkt haar man van overspel en vraagt George de twee te observeren totdat haar man in staat is een einde te maken aan de affaire en weer bij Sarah terug te keren. George vervult zijn opdracht en als hij getuige is van het afscheid tussen Bob en de jonge vrouw, weet hij dat zijn opdracht ten einde is.
Het is een jaar later. Elke veertien dagen bezoekt George Sarah in de gevangenis. De bezoeken - en de tijd daartussen - leidden George terug in de tijd, naar Sarahs verleden, naar gebeurtenissen die hij zich maar al te goed voor de geest kan halen. Maar ze brengen hem ook dichter bij een ogenblik dat hij zich nauwelijks kan voorstellen - wanneer ze op een dag de donkerte zal verlaten en weer naar buiten stapt, in het volle licht der dagen.
Graham Swift is een meester in het uitvergroten van het alledaags leed. Zijn personages bevinden zich in de herfst van hun leven en proberen door te graven, terug te blikken en te bespiegelen, gebeurtenissen te duiden en vervolgens de balans op te maken. "

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Bushalte Tuinbouwstraat in Wommelgem, Antwerpen / Anvers Belgium on Friday, November 15, 2019

Released 3 wks ago (11/15/2019 UTC) at Bushalte Tuinbouwstraat in Wommelgem, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Op het bankje. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.