Elf minuten

by Paulo Coelho | Romance |
ISBN: 9789029509763 Global Overview for this book
Registered by wingAngelique1303wing of Breda, Noord-Brabant Netherlands on 11/9/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAngelique1303wing from Breda, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, November 09, 2019
Hoi,

Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Waarschijnlijk heb je dit boek gevonden. Het zou fijn zijn als je meldt dat je het boek gevonden hebt! Dit mag gewoon in het Nederlands.

Voel je vrij om de tijd te nemen voor het lezen van dit boek, het door te geven aan een bekende of het “in het wild” achter te laten zodat een ander het kan vinden. Als je wilt, dan kun je na het lezen hier nog eens schrijven wat je ervan vond. Het zou leuk zijn als je dan ook een vrijlaatbericht zou schrijven, om te vertellen waar je het boek vervolgens achtergelaten hebt.

Als je jezelf aanmeldt en een journal entry maakt, dan kun je dit boek volgen op zijn reis. Je krijgt dan een berichtje via de e-mail wanneer iemand anders weer een journal entry maakt. Wanneer je besluit je aan te melden, dan kun je mij opgeven als jou referring member zodat ik weet dat ik iemand enthousiast heb gemaakt voor het BookCrossen.

Veel leesplezier!

Journal Entry 2 by wingAngelique1303wing at Breda, Noord-Brabant Netherlands on Monday, November 18, 2019
"Dit is het verhaal van de Braziliaanse Maria die onder valse voorwendselen naar Genève wordt gelokt en daar in de prostitutie terechtkomt. Ze doet haar werk echter zonder schaamte, omdat ze haar geest leert zich niet te beklagen over wat haar lichaam doet en omdat ze zichzelf niet toestaat verliefd te worden. Ook de prostitutie is uiteindelijk een vak als ieder ander, met regels, werktijden en vrije dagen. Maar seks blijft voor haar, net als de liefde, iets raadselachtigs. Dat verandert wanneer ze een jonge schilder ontmoet die haar in verwarring brengt, want ook al is hij net zo verloren als zij, hij weet de taal van het hart te spreken. Om de sacrale kant van de seksualiteit te kunnen ontdekken, zal Maria zich eerst met zichzelf moeten verzoenen. Paulo Coelho beschrijft stap voor stap de initiatie van een jonge prostituee, een weg die bewijst dat seksuele vrijheid zo haar grenzen kent. Ware seksuele vrijheid kan slechte bereikt worden door een romantische terugkeer naar de waarden van hart en ziel."

Journal Entry 3 by wingAngelique1303wing at Maud's Minibieb in Terheijden, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, April 04, 2020

Released 1 mo ago (4/4/2020 UTC) at Maud's Minibieb in Terheijden, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Op zoek naar een nieuwe lezer!

Journal Entry 4 by wingMaud_van_Ettenwing at Terheijden, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, April 05, 2020
Beschikbaar in Maud's minibieb in Terheijden!

Journal Entry 5 by wingMaud_van_Ettenwing at Maud's Minibieb in Terheijden, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, April 05, 2020

Released 1 mo ago (4/5/2020 UTC) at Maud's Minibieb in Terheijden, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Beste vinder van dit boek,
Ik ben in 2020 vrijgelaten door Maud in Terheijden/Noord-Brabant. Ze vindt het ontzettend leuk dat je mij even registreert zodat het thuisfront mijn reis kan volgen. Je mag er zelfs even bij vertellen wat je van me vindt. Bij voorbaat dank & een hele mooie dag :o)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.