De twee gezichten van de maan

by Asha Miró | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 11/5/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, November 05, 2019
"Het Indiase weesmeisje Asha Miró wordt op zevenjarige leeftijd geadopteerd door een Spaans echtpaar. Als jonge vrouw zit zij vol vragen over haar geboorteland, en ze besluit naar India af te reizen op zoek naar haar geschiedenis. Een tweede reis enkele jaren later voert haar naar Nasik en vele andere dorpen waar volgens geruchten familie van haar zou kunnen wonen. Over haar aangrijpende zoektocht en de wonderbaarlijke ontdekking die ze doet, vertelt ze in DE TWEE GEZICHTEN VAN DE MAAN - een boek dat ons leert om altijd het beste van het leven te verwachten en ernaar op zoek te gaan. "

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Het Broodhuis in Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, November 17, 2019

Released 4 wks ago (11/17/2019 UTC) at Het Broodhuis in Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Aan de brood automaat van Het Broodhuis. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Journal Entry 3 by Ineffy at Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, November 17, 2019
Plots een leuke verrassing bij het gekochte broodje. Ik kijk er naar uit om het te lezen.. maar heb al hoge verwachtingen. Dit genre spreekt me aan. Alvast bedankt!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.