Vaimoni vasen rinta ja muuta sairasta

by Mikko With | Nonfiction |
ISBN: 9789522029874 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 10/27/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, October 27, 2019
Signeerattu kirja Helsingin Kirjamessuilta 2019.

Kustantajan esittely:

"Kolmen alaikäisen lapsen perusterveellä äidillä todetaan kuukauden sisällä kaksi eri syöpää. Miksi lapset luulevat syöpää koiranpennuksi? Perutaanko Kreikan matka? Voiko sytostaattikrapulassa imuroida? Täytyykö miehen lopettaa harrastukset? Saako seksiä ajatella? Milloin pääsee takaisin töihin? Mikä suunnistusrata kannattaa valita terminaalivaiheessa? Olisiko polttohautaus kiva? Paljonko vielä on aikaa?Tiinan rinta- ja munasarjasyöpä diagnosoidaan syksyllä 2008. Pian hän alkaa kirjoittaa suosituksi nousevaa blogiaan Vasen rintani ja muuta sairasta. Leikkauksia ja hoitoja seuraa kaivattu arki, jonka uusiutuva tauti katkaisee. Perinteisten keinojen ohella kokeillaan uutta geenilääkettä. Syöpä tulee osaksi hyvää elämää aina viimeiseen päivään asti.Vaimoni vasen rinta ja muuta sairasta on Tiinan miehen Mikon kirja. Tositarinaa kerrotaan kirjassa kaunistelematta sekä Tiinan että Mikon näkökulmasta kahdeksan vuoden ajan. Välillä naurattaa ja välillä itkettää. Lääkärinlausunnoista poimitut otteet tuovat mukaan myös hoitavan tahon näkemykset."

Myllylahti, 2019.


Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, December 07, 2019
Koskettava ja ajatuksia herättävä kirja. Pidin tästä perheestä kovasti, Tiinan ja Mikon asenne elämään syöpähoitojen ja kaiken epävarmuuden keskellä oli ihailtavaa. Lasten hauskat tarinat olivat mainioita. Kirja oli valoisa, humoristinen ja hauskakin, vaikka aiheeltaan toki kaikkea muuta - loppusivuista en kyllä kyynelehtimättä selvinnyt. Vaikka lapselle vanhemman vakava sairastaminen ja menettäminen on kriisi, näiden lasten osa on sinänsä onnekas - kaikesta kuultaa läpi vanhempien vahva keskinäinen rakkaus ja välittäminen niin toisistaan kuin lapsistaan. Siltä pohjalta on hyvä ponnistaa, vaikka äidin menettää liian varhain.

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Wishlist Tag Game, A RABCK -- Controlled Releases on Saturday, February 01, 2020

Released 10 mos ago (2/2/2020 UTC) at Wishlist Tag Game, A RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Hippa-postia Flower78:lle. Nautinnollisia lukuhetkiä ja mukavaa kevään odotusta!


Journal Entry 4 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, February 05, 2020
Kiitokset toivelistakirjasta sekä upeasta postikortista! Kortti saa toimia kirjanmerkkinäni jatkossa.

*Varattu toukokuulle*

Journal Entry 5 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, October 08, 2020
Todella koskettava kirja ja vakavasta aiheestaan huolimatta ei niin synkkä kuin alunperin ajattelin. Tarinaan mahtui välillä jopa huumoriakin. Kaikista sairauteensa liittyvistä vastoinkäymisistä huolimatta Tiina jaksoi pysyä ihailtavan toiveikkaana aina siihen asti, kunnes oli pakko myöntää todellinen tilanne ja sopeutua siihen. Tiina halusi myös pitää yllä niin normaalia elämää kuin se oli siinä tilanteessa mahdollista, mikä oli varmasti tärkeää myös lasten kannalta. Muutoin pystyin lukemaan kirjan aika lailla normaalisti, mutta kyllä minulla oli kirjan lopussa "pala kurkussa".

Rakenteltaan tämä kirja oli hyvä, sillä Tiinan kirjoittamia blogitekstejä käyttämällä tarinaan saatiin mukaan sekä Tiinan että Mikon näkökulma. Puolison näkökulma oli tärkeä, sillä kuten Mikko kirjassa toteaakin, puoliso jää usein vakavan sairastumisen yhteydessä huomiotta eikä ketään oikeastaan kiinnosta hänen jaksamisensa. Oman lisänsä tarinaan toivat lääkärien lausunnot, jotka tosin minulle asiasta tietämättömänä olivat täysin hepreaa, joten en kiinnittänyt niihin kovin paljon huomiota.

Kävin itsekin vilkaisemassa kirjassa mainittua Tiinan kirjoittamaa blogia ja taidan tutustua siihen vielä lisää myöhemmin.

Kouluhaasteessa tämä sopii kohtaan 5. Terveystieto, sillä sairastuminen syöpään on kirjan pääaihe.

Journal Entry 6 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, October 16, 2020

Released 1 mo ago (10/17/2020 UTC) at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Saka74 lupasi toimittaa tämän kirjan toukokuulle. Suuret kiitokset kuriirille! Hyviä lukuhetkiä toukokuulle!

Journal Entry 7 by toukokuu at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, October 20, 2020
Kiitos kirjasta! Sain sen tänään kätösiini. Hyvää syksyn jatkoa teille kaikille!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.