Sairaalan puistossa kukkii atsalea

by Tomihiro Hoshino | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingkirjakkowing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 10/22/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkirjakkowing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, October 22, 2019
Ex-kaverin äet'vainaan kirjastosta. Se on kumma, miten kaveruus muistuu mieleen vasta silloin, kun pitää tyhjentää asunto kirjoista. Pettymys taisi olla suuri, kun otin vain kassillisen, koska olen pelastanut joskus suuriakin kirjamääriä. Tässä on se hienoinen ero, että minullakin on alkanut tulla raja vastaan ja tiedän, että näitä kirjoja ei heitetä pois vaikka en niitä otakaan.
Takakannen perusteella ihan hirveä kohtalo; 24-vuotias tuore jumppamaikka (2 kk) näyttää hyppyä oppilailleen, tulee alas niskalleen ja halvaantuu kaulasta alaspäin. Niistä lapsista ei varmasti kukaan hyppää mitään hyppyjä.

Journal Entry 2 by wingkirjakkowing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, December 29, 2019
Nopealukuinen kirja. Aivan kaamea kohtalo, hattua täytyy nostaa että ei ole täysin katkeroitunut tai menettänyt järkeään. Ja vielä suurempi hatunnosto äidille, joka kaiken kärsi ja kesti. Itku tuli kun luki taidenäyttelystä ja ihmisten kommenteista.
Hieman huvitti se, että ihmiset lakkasivat puhumasta potilaalle, jolle oli tehty trakeostomia ja joka ei tuubin vuoksi pystynyt puhumaan. Kun minulta hävisi flunssan vuoksi ääni ja kirjoitin töissä kassalle lapun, että ääneni on hävinnyt, niin asiakkaat joko kirjoittivat minulle lappuja tai huusivat kovaan ääneen, aivan kuin kuuloni olisi hävinnyt äänen myötä.
Olen lukenut toisenkin neliraajahalvaantuneen kirjoittaman kirjan, Supermania näytelleen Christopher Reeven Still me:n. Hän oli halvaantuessaan jo vanhempi ja perheellinen mies ja aivan kuolemaansa asti odotti, että lääketiede ja kantasolututkimus kehittyisivät niin nopeasti, että hän vielä niistä hyötyisi ja selkäytimensä katkenneet millimetrit saataisiin kurotuksi kiinni. Hänen lihaksiaan treenattiin jatkuvasti, jotta hän olisi valmis kun tiedekin olisi. Ehkä se toivo piti hänet kasassa, mene ja tiedä. Reeve halvaantui, kun tippui estekisoissa hevosen selästä ja tämän kirjan kirjoittaja kun näytti oppilailleen volttihyppyä ponnahduslaudalta - niin turhia onnettomuuksia molemmat ja niin dramaattiset seuraukset. Kyllä siinä varmaan ovat monet jossittelut lasketelleet, vaikka sehän on vain itsensä kiduttamista.
Toivottavasti kirjalle löytyy uusia lukijoita.

Kuva: Joululomalla väistöasunnossa. Avaraa on vain ikkunan takana, mutta sitä muuttuvaa taulua onkin mukava katsella.

Journal Entry 3 by wingkirjakkowing at Robert's Coffee Jugend in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, January 05, 2020

Released 1 mo ago (1/6/2020 UTC) at Robert's Coffee Jugend in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Nyt eivät kuki atsaleat, kun saimme yöllä vuoden ensimmäisen lumen. Kirja tarjolla Loppiaismiittissä.

Journal Entry 4 by Saka74 at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, January 06, 2020
En tutkinut kirjaa tarkemmin miitissä. Otin sen mukaan Japanin takia, sillä tämän vuoden Helmet-haasteessa on siihen liittyvä kohta. Vasta äsken luin kirjakon kommentit kirjasta sekä kirjan takakannen. Tämähän ei ollutkaan mikään pakkopullanappaus, vaan kirja vaikuttaa todella kiinnostavalta. Moccelispokkeli istui miitissä vieressäni ja ilmaisi myös kiinnostuksensa tätä kohtaan, joten luenkin tämän melko pian.

Journal Entry 5 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, January 11, 2020
Miten kamala kirja! Mutta tarkoitan tämän kyllä käänteisesti eli tämä oli kuin minulle tehty. Eli pitäisi kai sanoa 'Miten ihana kirja!', mutta eihän tällaisesta kirjasta voi sanoa niin. Tykkään lukea elämäkertoja, sillä ne ovat yleensä huomattavasti mielenkiintoisempia kuin fiktiiviset teokset. Kirjailijan nimi ei sanonut minulle mitään, joten minulla ei ollut mitään odotuksia kirjan suhteen, mutta minä ahmin joka sivun. Kauhea kohtalo kirjailijalla ja miten ihana äiti, joka antoi kaikkensa. Kirja huokui syvää epätoivoa, joka lopulta kääntyi toivon pilkahduksiin ja onnellisempaan tulevaisuuteen. Kirjan luettuani minun piti vielä googlettaa kirjailijaa, sillä kyllähän tämän ihmisen kohtalo teki minuun vaikutuksen. Ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja!

Journal Entry 6 by Saka74 at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, January 20, 2020

Released 1 mo ago (1/21/2020 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Oli loppiaismiitissä puhe, että Annelis voi tämän kirjan kuriroida, jollei kirjan saaja tule miittiin. Jos näin käy, pitääkin kehottaa kuriiria syömään kuormasta. Hyviä lukuhetkiä!

Journal Entry 7 by wingAnneliswing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, January 21, 2020
Ai, niin tämä on Annalle menossa. Ehkä tapaamme ensi lauantaina. Kiitos kirjasta!

Journal Entry 8 by wingAnneliswing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, February 01, 2020

Released 3 wks ago (2/1/2020 UTC) at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Annoin kirjan Keravan miitissä Annalle.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.