De vrouw in de blauwe mantel

by Deon Meyer | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789059654228 Global Overview for this book
Registered by wingAngelique1303wing of Breda, Noord-Brabant Netherlands on 10/17/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAngelique1303wing from Breda, Noord-Brabant Netherlands on Thursday, October 17, 2019
Hoi,

Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Waarschijnlijk heb je dit boek gevonden. Het zou fijn zijn als je meldt dat je het boek gevonden hebt! Dit mag gewoon in het Nederlands.

Voel je vrij om de tijd te nemen voor het lezen van dit boek, het door te geven aan een bekende of het “in het wild” achter te laten zodat een ander het kan vinden. Als je wilt, dan kun je na het lezen hier nog eens schrijven wat je ervan vond. Het zou leuk zijn als je dan ook een vrijlaatbericht zou schrijven, om te vertellen waar je het boek vervolgens achtergelaten hebt.

Als je jezelf aanmeldt en een journal entry maakt, dan kun je dit boek volgen op zijn reis. Je krijgt dan een berichtje via de e-mail wanneer iemand anders weer een journal entry maakt. Wanneer je besluit je aan te melden, dan kun je mij opgeven als jou referring member zodat ik weet dat ik iemand enthousiast heb gemaakt voor het BookCrossen.

Veel leesplezier!

Journal Entry 2 by wingAngelique1303wing at Breda, Noord-Brabant Netherlands on Friday, October 18, 2019
"Kaapstad, Zuid-Afrika. Rechercheurs Bennie Griessel en Vaughn Cupido werken bij de afdeling Ernstige Delicten, ook wel 'de Valken' genoemd, van de politie van Kaapstad. Ze krijgen een zaak toebedeeld die niemand anders wil en die al 96 uur oud is. Antiek, voor een moordonderzoek.

Iemand heeft het lichaam van een vrouw bewerkt met bleekwater en daarna over een muur gedrapeerd, boven aan Sir Lowry's Pass. De zaak van het Gebleekte Lijk biedt slechts twee minieme aanknopingspunten, maar Griessel en Cupido zijn niet anders gewend..."

Journal Entry 3 by wingAngelique1303wing at Maud's Minibieb in Terheijden, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, April 04, 2020

Released 1 mo ago (4/4/2020 UTC) at Maud's Minibieb in Terheijden, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Op zoek naar een nieuwe lezer!

Journal Entry 4 by wingMaud_van_Ettenwing at Terheijden, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, April 05, 2020
Boek gaat naar Rotterdam!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.