Veripailakat

by Milla Ollikainen | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 10/10/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, October 10, 2019
Kirjan esittely kustantajan sivuilla:

Dekkarikisan voittaja lunastaa odotukset

Milla Ollikainen yhdistää Lappiin, Ylläkselle, sijoittuvassa rikosromaanissaan klassisen ”kuka-sen-teki”-dekkarin kiehtovaan suomalaiseen kansanperinteeseen ja vaiettuun lähihistoriaamme. Lopputulos on vahvan visuaalista. Taitava miljöön kuvaus ja kadehdittavan elävät hahmot istuvat onnistuneesti rikostarinaan, jossa jännitys säilyy herkeämättä loppuun asti. Veripailakat on raikas ja vaarallinen kuin talvinen pakkasyö.

Milla Ollikainen (s. 1974) voitti Like Kustannuksen ja Suomen dekkariseuran Rikos kannattaa -kirjoituskilpailun 2012. Ollikainen on asunut vuosina 2001−2012 Kolarissa, jossa hän työskenteli Luoteis-Lappi-lehden päätoimittajana.

Like 2013

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, October 10, 2019
Olen huhtikuussa 2018 lukenut kirjasta Flower78:n rekisteröimän kappaleen (https://www.bookcrossing.com/journal/12845432/) ja mielenkiintoinenhan se oli, kuten koko tämä Ollikaisen trilogia. Tälle kirjalle on siis toinen lukija haussa ;)

Journal Entry 3 by wingTaryawing at Vallila in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, July 07, 2020

Released 1 mo ago (7/7/2020 UTC) at Vallila in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Ollikaisen dekkari vapautui aikaisin aamulla Hitsaajan jalkojen juureen; toivottavasti joku ehti napata kirjan turvaan, sillä vaikka aamulla paistoi aurinko, sadepäivähän tästäkin tuli. Osallistun kirjalla Koronakesän patsasvapautushaasteeseen.

Jännittäviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


* * * * *
Teoksen esittely hamhelsinki.fi-sivuilla:

Kuvanveistäjä Aukusti Veuro oli Sääksmäeltä kotoisin ja opiskeli siellä kuvanveistoa Emil Wikströmin johdolla. Hän toimi myös muun muassa lankonsa Wäinö Aaltosen joidenkin teosten valajana. Paavo Nurmen patsaan valutöistä hänelle annettiin Grand Prix Pariisin maailmannäyttelyssä 1937. Veuro voitti ehdotuksellaan Mietteissä 1930 järjestetyn Aleksis Kiven patsaan uusintakilpailun, jossa Wäinö Aaltonen sai toisen palkinnon. Kilpailulautakunta päätyi kuitenkin tilaamaan teoksen Aaltoselta.

Aukusti Veuron tekemä Aleksis Kiven muistomerkki paljastettiin Nurmijärvellä 1934, mikä on Hitsaajan lisäksi hänen pääteoksiaan. Hitsaaja paljastettiin Heteka OY:n pääportin edustalla 1948. Heteka OY oli perustettu 1932 ja oli suurimpia metallinjalostuslaitoksia Helsingissä. Se valmisti metallihuonekaluja ja hetekoita.

Journal Entry 4 by rokkiotus at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, July 13, 2020
Nyt oli mainio dekkari! Hyvin piti otteessa että piti ahmaista kahella lukukerralla.


Villi vapautus löytyi 07.07.2020 Klo16.21
Tämä oli ensimmäinen bookcrossing kirjani. Aluksi kävelin ohi sitten tuli tunne-etiäinen, piti palata takaisin. Hyvä että palasin. Kiitos kirja-elämyksestä, aarteita on mainio löytää!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.