Kid Kind

by Caja Cazemier | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 9/29/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, September 29, 2019
Van een collega gekregen om te crossen.

Recensie(s)
Emma is bijna 16 als ze er achter komt dat ze via kunstmatige inseminatie is verwekt. Ze voelt zich verraden door haar ouders, die dat tot nu toe verzwegen hadden en heeft moeite met haar identiteit ten opzichte van haar (niet-biologische) vader en haar half broer en zus (kinderen uit een eerder huwelijk van haar vader). Ze loopt weg (en komt weer terug naar huis) en gaat op zoek naar de identiteit van de donor; uiteindelijk kan ze met hulp van de mensen om haar heen toch een nieuwe inhoud vinden voor de band met haar vader en familie. Overtuigend verhaal over een actueel thema. Alle facetten van verwarring, boosheid, identiteitsvragen en de uiteindelijke acceptatie komen goed uit de verf en zijn invoelbaar geschreven. Geschreven in de ik-vorm in korte hoofdstukken, vrij korte zinnen en eigentijds taalgebruik met veel dialoog. Ook voor wat minder sterke lezers goed toegankelijk. Vanaf ca. 12 jaar.
(Biblion recensie, Marion Captein-Goedhart)
Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, January 20, 2020

Released 1 mo ago (1/23/2020 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, January 24, 2020
Dit boek staat vanaf donderdag 27 januari 2020 in de OBCZ in Hildes Heerlykhyd, het restaurant van Huis van Hilde, het archeologiecentrum van de provincie Noord-Holland.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.